BIST 10.168
DOLAR 32,23
EURO 35,13
ALTIN 2.471,83
HABER /  GÜNCEL

Metrobüs kazasının inanılmaz görüntüsü

Avcılar istikametine giden metrobüs araçların arasına daldı... O anlar İBB kameraları tarafından kaydedildi. Görüntü inanılmaz!

Abone ol

Mecidiyeköy'de Söğütlüçeşme-Edirnekapı seferini yapan metrobüs, lastiğinin patlaması nedeniyle ayrılmış yoldan çıkarak Boğaziçi Köprüsü yönündeki araçların üzerine doğru yöneldi.

E-5'te bir anda karşılarında metrobüsü gören sürücüler, sağa sola kaçarak araçlarını kurtardı.

FECİ KAZANIN FECİ GÖRÜNTÜLERİ! / FOTO GALERİ

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Ancak bir araç, kaçacak yer bulamayınca metrobüsle kafa kafaya çarpıştı. 2 kişinin yaralandığı kazadan sonra E-5 Ankara yönünde trafiğe kapatıldı.

ULAŞIM KONTROLLÜ OLARAK SAĞLANIYOR

Yaklaşık bir saat boyunca E-5 ulaşıma kapandı. Takla atan araç metrobüs yoluna çekilerek, E-5'te iki şerit trafiğe açıldı, bir şerit ise hala kapalı. Metrobüs seferlerinde ise ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

İŞTE METROBÜS KAZASININ YAŞANDIĞI O AN

BÜYÜKŞEHİR'DEN SON AÇIKLAMA

Meydana gelen metrobüs kazasına ilişkin yazılı açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kazaya metrobüsün sol lastiğinin patlamasının sebep olduğunu belirtti. Açıklamada kazada 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

Mecidiyeköy Viyadüğü üzerindeki kazaya ilişkin yazılı açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şu ifadelere yer verdi: "Saat 10.01'de meydana gelen kazada, Metrobüs yoldan çıkıp E-5 Karayoluna girerek bir cipe çarptı. Çarpışma nedeniyle cipte bulunan iki vatandaş yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Metrobüs yolu ve E-5 yolu bir süre trafiğe kapandı. Metrobüs yolu 20 dakika sonra trafiğe açılırken, E-5 karayolu Boğaz Köprüsü istikametine 45 dakika kapalı kaldı."