BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,73
ALTIN 2.486,34
HABER /  GÜNCEL

Metrobüs kazası şok etti! Acıbadem'deki kazada son durum

İSTANBUL Acıbadem'deki metrobüs kazası şok etti. Metrobüs kazasına dair son dakika haberleri ve yaralı sayısına dair son durumu İBB açıkladı.

Abone ol

İSTANBUL'da sabah trafiğinin en yoğun olduğu saatlerde metrobüs kazası yaşandı. Gelen son dakika bilgilere göre Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girdi ve araçları altına aldı.

Metrobüs kazası trafik yoğunluğunun en fazla olduğu saatte meydana geldi. Metrobüs altına aldığı araçları ezerek ilerlerken ancak bir başka otobüse çarpınca durabildi.

İBB SON DURUMU AÇIKLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre kazada metrobüs şoförü de dahil olmak üzere 11 kişi yaralandı. Kazada can kaybı olmamış olması tek teselli oldu.

KAZANIN SEBEBİ ÇOK VAHİM

Metrobüsün yaptığı kazasının sebebi de ortaya çıktı.

Görgü tanıklarının iddiasına göre kazanın sebebi metrobüste yolcu ile sürücünün kavgası.

Metrobüs şoförüne tekme atan yolcu şemsiyeyle de vurdu. Şoförşemsiyeli saldırı karşısında aracın kontrolünü kaybedince Metrobüs yolundan çıkıp D100'e daldı.

OTOBÜSÜN ALTINDAKİ ARAÇLAR

Metrobüs o sırada işine gitmek için yolda olan çok sayıda aracı altına alarak ezdi.

Metrobüsün hızını kesip durmasını sağlayan kafadan çarpıştığı bir başta otobüs oldu. Metrobüs bu sırada 4 aracı altına alıp ezdi.

YARALILARIN DURUMU

Araçlardaki yaralılara ulaşıldı. Gelen ilk bilgiler metrobüsün altındaki araçlarda sıkışan 10 kişinin çıkarıldığı yönünde. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

istanbul acibadem metrobüs kazası

METROBÜS ŞOFÖRÜNE VURAN YOLCU

Metrobüs şoförüne şemsiyeyle vuran yolcuyla ilgili de yeni gelişmeler var. Korkunç kazanın yaşanmasına sebep olan yolcu polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Metrobüs şoförü gözaltına alınırken geriye otobüste saldırıyı gerçekleştirdiği bu şemsiye kaldı.

TRAFİK KİLİT OLDU

Metrobüs kazası trafiğin en yoğun olduğu saatte meydana gelince Anadolu yakasında hayat durdu. Buna bir de yağış eklenince trafik haritası kırmızıya döndü.

Kaza sonrası İstanbul trafiği kilitlendi

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Metrobüs kazasına dair olay yerinden gelen ilk görüntüler olayın vehametini gösteriyor. İşte kazadan hemen sonra kameralara yansıyan Acıbadem'deki kazanın video görüntüleri.