BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Metro FM ile Madonna konseri

Metro FM Madonna Aracı Şanslı Dinleyicileri Konsere Götürüyor!

Abone ol

Türkiye’nin ilk yabancı müzik istasyonu Metro FM, 20.yılını kutladığı şu günlerde, popun kraliçesi Madonna ile hayranlarını buluşturuyor.

Birkaç gün içerisinde biletleri tükenen Madonna konserinin iletişim sponsoru olan Metro FM, dinleyicilerine bu konsere gitme fırsatını sunuyor.

Türkiye’nin her yerindeki Madonna hayranlarını, 7 Haziran günü Türk Telekom Arena’da yapılacak konsere götürmek için hazırlanan Metro FM Madonna aracı Türkiye turnesine çıkıyor.

Her gün Metro FM’deki anonslarda verilen sloganı dinleyip, aracı yakalayan ilk kişi bu unutulmaz konsere bilet kazanıyor. Araç turne kapsamında başta İstanbul olmak üzere Eskişehir, Ankara, Konya, Kayseri, Bursa, İzmir, Balıkesir, Denizli, Antalya, Alanya, Mersin, Adana ve Gaziantep’e gidecek.

Türkiye turnesi kapsamında kesinleşen iller ve tarihleri şöyledir; 25 Nisan Eskişehir 26 Nisan Ankara 27 Nisan Konya 28 Nisan Kayseri




Spectrum Medya Grubu Hit müziğin değişmez adresi Metro FM, bir Spectrum Medya kuruluşudur. Spectrum Medya, Türkiye’nin önde gelen ulusal ve yerel radyoları Süper FM, Metro FM, JoyTurk, Joy FM ve Radyo Mydonose çatısı altında toplamaktadır. Radyo yayıncılığı ve dijital hizmet servisleri ile Türkiye'nin en büyük 3 radyo yayıncısından biridir.