BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Metiner'den Aydın Doğan için şok sözler!

AK Parti'li Mehmet Metiner, Aydın Doğan’ı hedef alarak "Onun tırnaklarını da dişlerini de sökmesini biliriz" dedi.

Abone ol

AK Parti İstanbul milletvekili Mehmet Metiner'den Aydın Doğan'a gözdağı! Aydın Doğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben yazdığı mektupta, Erdoğan'ı yalancılıkla suçladığını iddia eden Metiner, Doğan'ın bu mektupla edep sınırlarını aştığını söyledi.

A Haber'de dün akşam katıldığı bir programda Aydın Doğan'ı sert bir dille eleştiren Mehmet Metiner,  Aydın Doğan'ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a hitaben yazdığı mektubu hatırlattı. Metiner, söz konusu mektubunda Doğan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yalancılıkla suçladığını iddia ederek şunları söyledi:

“Aydın Doğan kimi kandırıyor? Edep sınırlarını aşıyor. Haddini bilecek Aydın Doğan. Onun tırnaklarını da dişlerini de sökmesini biliriz. Haddini bilecek. Cumhurbaşkanına yalancılık suçlamasında bulunmak Aydın Doğan’ın boyunu aşar.”

Aydın Doğan mektubunda, Erdoğan’ın geçmişte kendisiyle yaptığı bir görüşmede, “Öyle dönemler oldu ki, biz hükümet getirdik, hükümet götürdük” dediği iddiasını yalanlamış ve öyle bir söz söylemediğini belirterek “Conrad Oteli’ndeki görüşmede size de böyle bir şey söylemedim, bu manaya gelecek bir söz sarf etmedim” demişti.

Bu yalanlamaya oldukça sinirlenen Metiner, daha önce Aydın Doğan’ın katına çıkmış birisi olduğunu hatırlatarak şunları söyledi: “Katında da bulunmuş ama katını da gerektiğinde Cumhurbaşkanımıza yanlış yaparsa, saygısızlık yaparsa demokratik ve hukuki yollarla başına geçirmesini bilen birisi olarak da söylüyorum. Saygılı olacak, edepli olacak. Seçilmiş bir Cumhurbaşkanına ‘yalancısın’ anlamına gelebilecek sözlerde bulunmayacak.”

AYDIN DOĞAN KİMDİR DİLİPAK'TAN OLAY İDDİALAR