BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Metiner'den AK Parti'de fire bombaları!

AK Parti milletvekili Mehmet Metiner, Yüce Divan yönünde oy kullanan AK Parti'lilere tepkisini sürdürdü: Benim açımdan bu bir siyasi ihanettir.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Dört eski Bakan için TBMM'de yapılan Yüce Divan oylamasının yüksek oranda bir fire veren AK Parti'deki tartışma sürüyor. AK Parti milletvekili Mehmet Metiner, Yüce Divan yönünde oy kullanan AK Parti'lilere dönük sert ifadelerine yenilerini ekledi.

Dünkü oylamadan sonra Şamil Tayyar ile birlikte AK Parti'deki en sert tepkiyi gösteren Mehmet Metiner, muhalefer ile hareket eden AK Partli'li vekiller için "şerefsiz" demişti. Ülke TV'de konuşan Metiner bu kez şerefsiz ifadesini kullanmasa da "Benim açımdan bu bir siyasi ihanettir. Bu arkadaşların tavrına eleştirimi yaparım kimse kusura bakmasın." dedi.

"HADLERİNİ AŞTILAR!"
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti milletvekilleri Şamil Tayyar ve Mehmet Metiner'in oylamadaki firelere ilişkin yaptığı açıklamaların haddi aşan açıklama olduğunu ve gurubu bağlamadığını söyledi.

Detaylar için tıklayın...
 
   

İşte Metiner'in açıklamalarından satır başları:

ABDÜLATİF ŞENER NE YAPMIŞSA AYNISINI YAPTILAR!

Ben yanıldım böyle bir sonuç beklemiyordum. Demek ki kendi partimdeki durumu iyi okuyamamışım. Bence AK Parti grubu dimdik ve ortak bir duruş göstermeliydi. Benim açımdan bu bir siyasi ihanettir. Bu arkadaşların tavrına eleştirimi yaparım kimse kusura bakmasın. Abdülatif Şener ne yapmışsa bunların yaptığı da odur. Bu düşüncemden geri adım atmayacağım.

BU OYLARI KULLANANLAR KİMSE ÇIKIP AÇIKLASINLAR

Bu arkadaşlar grubumuzu zan altında bıraktılar. Kimse bunlar çıksın söylesin, kendi arkadaşlarımız arasında şüphe ve kim evet dedi kim hayır dedi tartışması başladı AK Parti'de. Benim isyanım bunadır, siyasi ihanet budur. Kendi partinizin liderine ihanet ediyorsunuz, başkalarının değirmenine su taşıyorsunuz. Buna ihanet diyorum. Kimler sevindi bu sonuca? Paralel yapı sevindi. Paralel muhalefet sevindi.

HADDİNİ AŞTIN DİYENLER KUSURA BAKMASIN

Ben ve Şaiml Tayyar buna ihanet dediğimizde birileri haddimizi aştığımızı söylüyorsa kimse kusura bakmasın. Ne ben  ne Şamil Tayyar haddimizi biliriz. İstiyorlar ki çevremizdeki bütün vekil arkadaşlara olağan şüpheli oalrak bakalım. Ama asla bunu yapmayacağız. Ayrıca içimizdeki bu olayın Davutoğlu'nun Başbakanlığı ve Erdoğan liderliği ile de bir bağlantısı var.

60577.jpg

60586.jpg