BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji'den 3 il için sağanak uyarısı

Meteoroloji 3 ilimiz için şiddetli yağış uyarısı yaptı

Abone ol

Meteoroloji'den yapılan açıklamada Samsun, Ordu, Sinop ve İnebolu çevrelerinde aralıklarla yerel olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtilerek, meydana gelebilecek dolu, sel, su baskını, heyelan, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. Ani sel, su baskını, heyelan ve yıldırım gibi muhtemel riskler bulunduğu da kaydedildi.

MARMARA:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 Km/s) esmesi bekleniyor.

EGE:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 Km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ:Az bulutlu ve açık, zamanla Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin iç kesimlerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 Km/s) esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Çankırı, Kırıkkale ile Ankara il merkezi ve doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 Km/s) esmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ:Parçalı ve çok bulutlu, Sinop ve Kastamonu çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun ve Ordu ile yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde Giresun çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Orta Karadeniz'de batı ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 Km/s) olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzeyi ile Malatya, Bingöl, Muş, Bitlis ve Van çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batı kesimlerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 Km/s) esmesi bekleniyor.