BIST 10.258
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.408,69
HABER /  GÜNCEL

Mesut, Mourinho'ya baston verecek

Memleketini ziyaret ettikten sonra İspanya'ya gitmek için havaalanına giden Mesut Özil Mourinho'ya ve takıma baston götürüyor

Abone ol

Ünlü futbolcu Mesut Özil, iki günlük Türkiye ziyaretini tamamladı. Özil'i Türkiye'den ayrılırken, yakın zamanda tekrar geleceğini ifade etti.

İspanya'nın Real Madrid Takımı'nda forma giyen Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, baba ocağı olan Zonguldak ziyaretini tamamladı. Özel jet ile Zonguldak Havaalanı'na inen Özil'e arkadaşları da eşlik etmişti. Yoğun ilgi gören ünlü futbolcu, iki gün boyunca Devrek ilçesine bağlı Hışıroğlu köyünde amcası Cevdet Özil'in evinde kalmıştı. Babaannesinin mezarını ziyaret eden Mesut Özil, ilçeye giderek burada da ziyaretlerde bulunmuştu.

BASTON GÖTÜRÜYOR

Devrek Belediyesi ziyaretinde Belediye Başkanı tarafından kendisine baston hediye edilen ünlü oyuncu Mesut Özil, Real Madrid'in hocası Mourinho ve oyuncular Ronaldo, Hamit ve Nuri başta olmak üzere tüm takım arkadaşlarına beraberinde götürdüğü 20 adet bastonu hediye edecek. İki günlük memleket ziyaretini değerlendiren Özil, gördüğü yakın ilgi karşısında teşekkürlerini dile getirdi.