BIST 9.558
DOLAR 32,48
EURO 34,59
ALTIN 2.479,60
HABER /  MAGAZİN

Meryem Uzerli kimle evleniyor Bassel Alzaro kimdir?

Meryem Uzerli evlilik haberiyle gündeme geldi, evleneceği kişi merak konusu oldu. İş adamı Can Ateş’ten bir kızı olan Meryem Uzerli, bir süredir beraber olduğu Bassel Alzaro’dan evlilik teklifi aldı. Peki Meryem Uzerli’nin müstakbel eşi Bassel Alzaro kimdir?

Abone ol

Sevgilisinin evlenme teklifiyle mutluluktan havalara uçan 34 yaşındaki Meryem Uzerli, Bassel Alzaro’ya ‘evet’ dedi. Yemek sonrası özel şoförlü aracıyla otele dönen ünlü oyuncu, bu mutlu haberi takipçileriyle de paylaştı. Araç içerisinde çalan şarkı eşliğinde videosunu çeken Meryem Uzerli, pırlanta tektaş yüzüğünü özellikle gözler önüne serdi. Haberin basında da yer alması ardından gözler Bassel Alzaro’ya çevrildi. Peki Bassel Alzaro kimdir?

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yıldızı parlayan Meryem Uzerli ile Almanya-Berlin’deki bir televizyon çekimlerinde tanışan Bassel Alzaro, 2 Temmuz 1986’da doğdu. 16 yaşındayken, aktörü M elody Premiere TV Presenters yarışmasını kazandı. Bir yıl sonra 2005'de Future TV'de yer alan Socca Stars programının sunucusu oldu. Filistin kökenli olan Bassel Alzaro, 2008'de prestijli MSA Üniversitesi'nden mezun oldu ve Uluslararası Pazarlama ve İşletmecilik üzerine çalıştı. Bir süre Mısır'daki çokuluslu bir şirketin marka yöneticiliğini üstlenen Bassel Alzaro kariyerine sunuculuk ve oyunculuk yaparak devam ediyor.

Meryem Uzerli üçüncü kez evet dedi