BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Meryem 14.yeni bölüm fragmanı Oktay ve Savaş kozlarını paylaşıyor

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Meryem bu akşam yeni bölümüyle ekranda. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi çeken Meryem 14.yeni bölümde neler yapacak? Meryem ile Savaş aşk yaşamaya başlayacak mı? Meryem 14.bölüm fragmanı haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç'ın paylaştığı Meryem bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Meryem Savaş'a savcı Oktay ile sevgili olduğunu söylüyor. Peki bu durumda Savaş ne yapacak?

Kanal D'nin çarşamba günleri ilgiyle izlenen dizi Meryem'de bu akşam nefesler tutulacak. Oktay, Savaş’ı öldürtmeye kararlıdır. Bunun için Mahmut’u kullanmaya karar verir. Bir taraftan da Meryem’in hayatını daha zor hale getirmekten çekinmez. Meryem’e artık taşıdığı yük ağır gelmekte, gerçekleri Savaş’a açıklamak için büyük bir istek duymaktadır fakat Oktay’ın yapabileceklerinden de ölesiye korkmaktadır da bir yandan. Nitekim korktuğu başına gelir ve hayatta en sevdiği insanlardan biri zarar görür. 

MERYEM REYTİNGLERDE GEÇEN HAFTA NE YAPTI?

Meryem, reytinglerde TOTAL ve AB sıralamasına ilk sıralarda yer almayı başarıyordu. Fakat geçen hafta Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünün yayınlanmasıyla işler değişti. Meryem yayınlandığı günden itibaren ilk kez ikinci sıraya düştü.