BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.423,37
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Fatma Uyanık son gelişme yeni tanıdık ortaya çıktı

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu programda bir aydır Fatma Uyanık ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. 32 yaşındaki Fatma Uyanık en son olarak Karaman'da bağ evinde görüntülenmişti. Peki Fatma Uyanık bulundu mu yeni görgü tanığı ne diyor?

Abone ol

KARAMAN'da 6 Ekim tarihinden beri kayıp olan Fatma Uyanık günlerdir aranıyor. En son bağ evinde görüntülenen Fatma Uyanık'tan o günden beri haber alınamıyor. Mehmet Dağcı isimli vatandaş ise Vahap Varlı'nın arabasında bir kadın gördüğünü söylüyor. 

Fatma Uyanık'tan günlerdir haber alınamıyor. Acılı aile kardeşlerini bulabilmek için harıl harıl araştırma yapmaya devam ediyor. Karaman'da iş adamı olan fakat alkol içtiği için söylediklerine inanılmayan Mehmet Dağcı, Vahap Varlı ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atmıştı ve arabada bir kadın gördüğünü söylemişti.

YENİ GÖRGÜ TANIĞI ORTAYA ÇIKTI

Müge Anlı'nın programına yeni görgü tanığı bağlandı. Mehmet Dağcı'nın yalan söylediğini söyleyen Hasan Basri Çetin, Vahap Varlı'nın arabasına kimse olmadığını söyledi. Fakat acılı aile Çetin'in söylediği bu sözlere inanmıyor ve ezberlenmiş olduğunu söylüyor.