BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,71
ALTIN 2.487,26
HABER /  MAGAZİN

Merve Taşkın kimdir yaşı kaç kiminle birlikte oldu?

Merve Taşkın artık bakire değilim diyerek büyük bir gafa imza attı. İnstagram hesabından bakire olmadığını açıkça yazan Merve Taşkın'ın sevgilisi Loris Karius mu? Daha önce Loris Karius bana DM'den yürüdü diyen Merve Taşkın sosyetik güzellerden biri. Peki Merve Taşkın kaç yaşında?

Abone ol

Merve Taşkın yaptıkları, paylaştıkları ve ilginç açıklamaları ile magazin basınında sık sık kendine yer buluyor. İnstagram hesabından yaptığı paylaşım ile 'artık bakire değilim, kiminle olduğunu söylemem' diyen Merve Taşkın bir anda olay oldu, sosyal medya kaynadı. Peki ama kimdir bu Merve Taşkın ne iş yapar ve kaç yaşında? İşte Merve Taşkın hakkında merak edilenler...

Paylaştığı cesur pozlar ve ilginç açıklamalarla sık sık magazin basında gündem olan sosyetik güzel Merve Taşkın yine yaptı yapacağını ve günlerce magazin manşetlerine konu olacak bir itirafta bulundu: Artık bakire değilim...

MERAKIMDAN YAPTIM: Beşiktaş'ın yakışıklı kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu iddia ederek gündeme gelen sosyal medya fenomeni sosyetik güzel Merve Taşkın, 'Artık bakire değilim, merakımdan yaptım' diyerek yine gündem olmayı başardı.

KİMİNLEOLDUĞUNU SÖYLEMEM: Instagram'da hikaye paylaşan Taşkın, 'Artık bakire değilim. Merakımdan yaptım. Kiminle olduğunu da söyleyemem. Bu konuyla alakalı daha fazla soru sormazsanız sevinirim' dedi.

DAHA ÖNCE 'SANIRIM HALA BAKİREYİM' DEMİŞTİ: Merve Taşkın, geçen günlerde Instagram üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı. Takipçilerinin her sorusunu yanıtlayan 20 yaşındaki Merve Taşkın, 'Cinsel tercihlerin ne?' sorusuna "Sanırım ben aseksüelim ve hala bakireyim" cevabını vermişti.

PEKİ KİMDİR BU MERVE TAŞKIN NE İŞ YAPAR: İsmini tam çıkaramayanlar için gündeme gelmiş bir iki paylaşımını hatırlatalım: Mesela vejetaryen olduğu halde Nusret'e et yemeye gitmiş ve artık vejetaryen olmayaya karar vermişti.

Beşiktaş'ın yakışıklı kalecisi Loris Karius ülkemize ilk geldiğinde, Merve Taşkın'ın iddiasına göre kendisine DM'den yürümüştü.

MERVE TAŞKIN'IN CESUR İNSTAGRAM POZLARI....