BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,84
ALTIN 2.402,58
HABER /  GÜNCEL

Mersin'de iş adamının kriz intiharı

Kılıçdaroğlu'nun Denizli'de intihar eden işadamının mektubunu okumasından bir gün sonra benzer bir haber de Mersin'den geldi.

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Meclis'teki grup konuşmasında ekonomi politikalarını eleştirmiş, kriz nedeniyle intihar eden Denizlili bir iş adamının intihar mektubunu okumuştu.

Kılıçdaroğlu'nun bu intihar'dan Başbakan Erdoğan'ı sorumlu tuttuğu bu açıklamasından bir gün sonra benzer bir haber Mersin'den geldi. Mersin’in Tarsus İlçesi’nde iş adamı 39 yaşındaki Muhsin Eyüboğlu, av tüfeğiyle kalbine ateş ederek yaşamına son verdi. Eyüboğlu’nun son dönemlerde bozulan işleri nedeniyle mali kriz yaşadığı öne sürüldü.


Tarsus- Adana karayolu üzerindeki Yuvam Tuğla Fabrikası’nın ortaklarından 1 çocuk babası Muhsin Eyüboğlu, bugün sabah iş yerinde av tüfeğiyle kalbine ateş etti. Eyüboğlu, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu eski üyesi ve Tarsus İdmanyurdu Kulübü eski başkanlarından Eyüphan Eyüboğlu’nun kardeşi olan Muhsin Eyüboğlu’nun cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Son dönemlerde bozulan işleri nedeniyle mali kriz yaşadığı öne sürülen Muhsin Eyüboğlu’nun intiharıyla ilgili soruşturma sürüyor