BIST 10.899
DOLAR 32,18
EURO 34,93
ALTIN 2.461,80
HABER /  DÜNYA

MERSİN İDMANYURDU, KARABÜKSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Kardemir D.Ç. Karabükspor ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu, bu maçın hazırlıklarını...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Kardemir D.Ç. Karabükspor ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Hafta sonu karşılaşacakları Karabükspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde, Macit Özcan Spor Kompleksi’nde sürdüren kırmızı-lacivertli ekip, bugün taktik idman yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan İbrahim Sehiç, Davit Bicik, Aydın Toscali ve Joseph Boum çıkmazken, Eren Tozlu’da düz koşu yaptı. Sakatlıkları bulunan Nobre ile Culio ise takımla birlikte çalıştı.
Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Hakan Kutlu, “Bu hafta Karabükspor maçı var. Artık her şeyden önemlisi kazanmak istiyoruz. Bu şehrin taraftarı da, bizlerde, kulüp de artık sonuç ne olursa olsun kazanıp ayakta dimdik şekilde bu takımın başına ne gelecekse o kaderi o şekilde yaşamak istiyoruz. İnşallah son haftalarda oynadığımız oyunu oynayıp şanssızlıklar da yaşamazsak galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.
(İHA)