BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Merkez Zekeriyaköy satışa çıktı

Zekeriyaköy'ün en popüler projesi Merkez Zekeriyaköy satışa çıktı.

Abone ol

İnşaat sektöründe adını Şişli'de hayata geçirdiği Middleist, Kağıthane'de inşa ettiği Gönül Evleri, Şişli Memorial Hastanesi Kompleksi ve Ortadoğu Plaza ile duyuran Ortadoğu Grup, İstanbul'dan vazgeçmek istemeyen ama doğadan da kopamayanlar için Zekeriyaköy'de yeni bir projeye başladı.

Merkez Zekeriyaköy adını taşıyan ve 106 konuttan oluşan proje Zekeriyaköy'ün ana arter yolu üzerinde 25 bin 360 metrekare alanda inşa ediliyor. Projede 140 metrekare 2+1 çatı dubleksi dairelerin yanı sıra büyüklüğü 176 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen 3+1 bahçe dubleksi daireler yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy'de büyüklüğü 281 metrekare ile 284 metrekare arasında değişen 5+1 tripleks ikiz villalar da bulunuyor.

Merkez Zekeriyaköy'de;

2+1 çatı dubleksleri 342 bin 250 dolardan,

3+1 bahçe dubleksleri 455 bin 500 dolardan,

5+1 tripleks ikiz villalar ise 834 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Merkez Zekeriyaköy'ün en büyük ayrıcalıklarından biri de, projenin sınır komşusu olan Göçmen's Ranch Binicilik Tesisleri. İstanbul'un pek çok bölgesinden at binme keyfini yaşamak isteyenlerin rağbet ettiği binicilik tesisinde, Merkez Zekeriyaköy'de yaşayan aileler çocuklarına at sevgisini aşılarken, binicilikle ilgilenen yetişkinler de at binme keyfini bir adım mesafede doyasıya yaşayabilecek.

Maslak, Taksim, Mecidiyeköy gibi iş ve sosyal hayatın en yoğun yaşandığı bölgelere dakikalar içerisinde ulaşmak aynı zamanda da doğal zenginliklerin merkezinde yaşamak isteyenler için Merkez Zekeriyaköy eşsiz fırsat sunuyor. Doğanın Zekeriyaköy'e oldukça cömert davrandığını söyleyen Mehmet Gür, Merkez Zekeriyaköy'de yaşayanların İstanbul trafiğinden arındığını belirtti. Gür, isteyenin 11 dakikada Büyükdere – Bahçeköy yolundan ormanın içinden geçerek Büyükdere Caddesi'ni, isteyenin Sarıyer sahile inip, boğazın tüm güzelliklerini hissederek sahil yolunu kullanabileceğini anlattı. Mehmet Gür'ün verdiği bilgiye göre Merkez Zekeriyaköy, Maslak'a tam 15 dakika, Mecidiyeköy'e 25 dakika mesafede bulunuyor.

Merkez Zekeriyaköy iletişim bilgileri;

Telefon: 0212 202 7 111

Web Adresi:merkezzekeriyakoy.com