BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Trend Fulya yükseliyor

Göğüş Yapı tarafından son teknoloji ile hayata geçirilen Trend Fulya, fulyada yükseliyor.

Abone ol

Yatırımıza değer katan GÖĞÜŞ Yapı son teknoloji, üstün mimari, 1. sınıf İnşaat kalitesi, akıllı sistem teknolojisi ve Türkiye'de bir ilk olan özellikleri Trend Residence koleksiyonunun yeni projesi Trend Fulya'yı sunuyor.

Studyo, 1+1 ve Teraslı Dubleks 2+1 İş adamları, Yeni evli çiftler, Home Office kullancıları, yancı uyruklu görevliler üst düzey yöneticler öğrenciler, temsilcilik ve elçilik çalışanları üniversite öğretim üyeleri,

1+1 residence projeleri, tüm dünyada ve son yıllarda Türkiye'de popüler yaşam konseptleri arasındadır. Değişen yaşam tarzı ve hızlı yaşam koşullarına karşı "dah az sorumluluk hissedilen bir ev" konsepti ile yola çıkan Göğüş Yapı; Trend Residence Fulya'yı kendine, sevdiklerine, ve işine zaman ayırmak isteyenler için; akıllı; olarak tasarladı. Bu konsepte sahip konutar; Yüksek Kira getirisen sahip olmak isteyen bireysel Yatırımcılar gibi kişilerin tercihleri arasında yer almaktadır. İstanbul Dünya'nın sayılı Metropollerinden biri olması nedeniyle her yıl yüzbinlerce yeni şirket ve insan ağırlamaktadır. bu şirketlerin büyük çoğunluğu maliyetine Otel konaklaması yerine, 1+1 satın almakta ve kiralamktadır.

Trend Fulya'da;

1+1 daireler 270 bin dolardan,

2+1 daireler 330 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projenin sosyal donatıları arasında; Spa, Fitness,Loby,Sinema,türk hamamı,sauna,Buhar Odası,jakuzi,Play Station Odası,Bilardo Odası,Dans Stüdyosu,Açık hava Sinema,Yoga Salonu,Plates Odası,Karaoke Odası,Art Room,Parti Odası,Pro ve Şarap Tutkunlarına "özel oda",Kiralık Vespa Hizmeti,Toplantı Odası,Bussiness Room,Gökyüzü gözlem evi,Cheef Odası,Trambolin Odası,Bahçe Barbekü Alanı yer alıyor.

Trend Residence Fulya İletişim bilgileri

Web : www.trendfulya.com

e-mail : iletisim@gogusholding.com.tr

Tel : 444 0 989