BIST 9.693
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.494,92
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Meram seçim sonuçları 2019 Konya ilçeleri yerel seçim sonucu

MERAM ilçesinde yerel seçim sonuçları Konya il genelini etkileyeceği için kritik önemde, Meram 2019 yerel seçim sonuçları yeni başkanı belirleyecek.

Abone ol

Meram ilçesinin 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçları Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında da belirleyici olacak. Meram ilçesinde yerel seçimlere, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararı uyarınca, Adalet ve Kalkınma Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Demokratik Sol Parti, Halkların Demokratik Partisi, İYİ Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, Türkiye Komünist Partisi ve Vatan Partisi katıldı. 

Meram seçim sonuçları : 2019 yerel seçimlerinde Konya genelinde olduğu gibi Meram ilçesi Belediye Başkanlığı için de kıyasıya bir rekabet vardı. Meram seçim sonuçları Anadolu Ajansı verileri ile internethaber.com sitesinde yer alacak. Aşağıda yer alan linkten Konya Meram yerel seçim sonuçlarının anlık verilerine seçim yasağının kalkması ile birlikte ulaşabilirsiniz. 

Konya ilçeleri ve Meram seçim sonuçları sayfası - tıklayın

2014 Meram seçim sonuçları nasıldı? : Peki geçen seçimde Konya Meram Belediye Başkanlığı seçimini hangi partiden, kim kazanmıştı? 2014 yerel seçimlerinde MeramBelediyesi için yaşanan seçim yarışı sonrasında sonuçlar şöyle olmuştu:

2014 yılı Konya yerel seçim sonuçları : 2014 yılı seçimlerinde Konya Büyükşehir Belediye başkanlığını AK Partili Tahir Akyürek açık farkla kazanmıştı.