BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,31
POLİTİKA

Meral Akşener'den Mersin adayı Burhanettin Kocamaz açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Burhanettin Kocamaz'ın aday olamamasına ilişkin yaptığı açıklamada, ''Bu hain kumpas aramızdan birilerinin ihmali gibi gösterildi. Bu bir ihmal, sorumsuzluk değildir. Tereddütünüz olmasın. Bu gerçeği herkes görecek. Burhanettin Başkan yeniden Mersin’e iyi gelecek'' ifadelerin kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  Burhanettin Kocamaz'ın aday olamamasıyla ilgili bir açıklama yaptı. 

''BU BİR İHMAL DEĞİLDİR'' Olayın ihmal değil kumpas olduğuna işaret eden Akşener, ''Bu hain kumpas aramızdan birilerinin ihmali gibi gösterildi. Bu bir ihmal, sorumsuzluk değildir" dedi.

''YENİDEN MERSİN'E GELECEK'' Akşener, "Tereddütünüz olmasın. Bu gerçeği herkes görecek. Burhanettin Başkan yeniden Mersin’e iyi gelecek'' diye konuştu.

NELER YAŞANMIŞTI İYİ Parti’nin Mersin İl Başkanlığı heyeti, adaylık listesini dün saat 17.00’den sonra Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) vermişti. YSK yetkileri, listenin geç gelmesi nedeniyle Burhanettin Kocamaz’ın adaylığını kabul etmemişti. 

Bu gelişmenin ardından İYİ Parti, il yönetimini görevden aldı. Mevcut belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçmişti.

Sitene Ekle