BIST 9.058
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.297,12
GÜNCEL

Ozan Arif'in mezarına Türkiye'nin dört bir yanından toprak bırakıldı

SAMSUN’da geçen hafta yaşamını yitiren Ozan Arif olarak tanınan halk ozanı ve bestekar Arif Şirin’in (69) kabri üzerine, Türkiye'nin çeşitli illerinden getirilen topraklar ve Türk bayrakları bırakıldı.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kanser tedavisi gören halk ozanı ve bestekar Ali Şirin, 13 Şubat günü saat 05.00 sıralarında hayatını kaybetti. Şirin, 16 Şubat'ta yaklaşık 10 bin kişinin katılımıyla düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Kıranköy Mezarlığı'nda toprağa verilen Şirin'in kabrine, Türkiye'nin çeşitli illerinden ve bazı Türk devletlerinden getirilen topraklar bırakıldı. 

Getirildiği ilin adının yazılı olduğu bez torbada yer alan toprakların bazıları dökülürken bazıları da Şirin'in kabri başına konuldu. Kabri ziyarete gelenler, dua etti, mezara çiçek ve Türk bayrakları bıraktı.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kanser tedavisi gören halk ozanı ve bestekar Arif Şirin, geçtiğimiz hafta hayatını kaybetmişti.

Hafta sonu yapılan cenaze törenine Meral Akşener ve Mansur Yavaş'ın yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve seveni katıldı. Peki ülkücü camianın önde gelen sanatçılarından biri olarak kaul edilen Ozan Arif kimdir? İşte yanıtı.

Sitene Ekle
Etiketler