BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
GÜNCEL

20 Şubat Türkiye Gündemi

20 Şubat 2019 son 24 saat haber bülteni...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Esad'a tepki: Katil

Erdoğan, Budapeşte 6. Bakanlar Konferası açılışında yaptığı konuşmada Suriye'deki iç savaşla ilgili olarak bir kez daha "Katil Esed" dedi, Türkiye'nin varil bombaları nedeniyle evlerinden ayrılmak zorunda kalan Suriyelilere ev sahipliği yaptığını hatırlattı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den FETÖ açıklaması! Devamı gelecek

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den FETÖ operasyonlarıyla ilgili açıklama geldi. Adalet Bakanı Gül, "FETÖ'nün yönetici, mahrem, kripto unsurlarına yönelik önemli operasyon, soruşturma ve kovuşturmalar sürüyor, bunun devamı gelecek" dedi.

Donald Trump'tan ticaret savaşı açıklaması

Küresel piyasaların uzun zamandır merakla beklediği ABD-Çin ticaret görüşmelerine ilişkin Trump'dan açıklama geldi. Öte yandan ABD Çin'den şok edici bir talepte bulundu. Washington yetkilileri Pekin'den ticaret görüşmelerinin bir parçası olarak yuanın değerini sabit tutmasını istedi.

Deniz Baykal'ın taburcu olacağı tarih

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Ankara'daki tedavisinin 1 Nisan'da tamamlanacağı, Baykal'ın ardından memleketi Antalya'ya döneceği kaydedildi.

Beşar Esad'ın danışmanından açıklama

Buseyna Şaban, "Özerklik, Suriye'nin bölünmesi demek. Suriye'nin bölünmesine gidecek bir yolu izlememiz mümkün değil," dedi.

Konsens son seçim anket sonuçları şaşırttı

Konsensus son seçim anket sonuçları açıklandı. 31 mart yerel seçimlerinde gözlerin çevrildiği İstanbul nefes kesen bir yarışa sahne olacak. Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu'nun 3 puan önünde.

Sitene Ekle
Etiketler