BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.323,95
MEDYA

Adem Kara'yı kim öldürdü! Müge Anlı'da kördüğüm olan cinayet

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında kan donduran bir cinayet daha çözülmeye çalışılıyor. Trabzon'un Akçabat ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Adem Kara 2017 yılının Mart ayında kimliği belirli ya da belirsiz kişilerce öldürüldü. Adem Kara nasıl öldürüldü? Müge Anlı'nın programında akıl almaz itiraf!

Türkiye son zamanlarda Müge Anlı'nın çözdüğü cinayetleri konuşuyor. Bu hafta ise gündemde Adem Kara'nın cinayetini konuşuyor. Sırlarla dolu olay Müge Anlı'nın programında çözülmeye çalışılıyor. Trabzon'un Akçabat ilçesinde 2017 yılının Mart ayında 48 yaşındaki Adem Kara kimliği belirsiz kişilerce öldürülüp ailesinin bile bilmediği kuyuya atıldı. Adem Kara'nın cesedi etrafa yayılan kokularla bulundu. Geçen 2 yakın süre boyunca ise cinayetin sır perdesi arınamadı. Müge Anlı'ya başvuran Adem Kara'nın ailesi cinayetin çözülmesini istiyor. Peki Adem Kaya'yı kim yada kimler öldürdü?

Trabzon'un Akçabat ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Adem Kara 2017 yılının Mart ayında kimliği belirli ya da belirsiz kişilerce öldürüldü. Aile yakınları tarafından kayıp ihbarı yapılmasının ardından 15 gün sonra yani 23 Mayıs 2017 tarihinde evinin yakınında bulunan ve ailesinin bile bilmediği bir su kuyusundan cesedi çıkarıldı.

Adem beyin akrabası İsmail Kara yaptığı açıklamada " Adem Ankara'ya bir mitinge gidecekti. Uzun bir ara gelmedi. 10 gün kadar geçtikten sonra Hakan'ın yanına geldim. Hakan'a dedim ki "Adem nerede?" Oda bana Ankara'ya gitti. Bende "uzun bir zaman oldu savcılığa müracaat etmem lazım veya beraber gidelim" dedim. Dedi ki "Adem'in huyunu biliyorsun niye gittiniz diye tepki gösterir".

Sitene Ekle