BIST 10.263
DOLAR 32,24
EURO 34,79
ALTIN 2.410,49
HABER /  MAGAZİN

Memati'ye yapılanlar herkesi şoke etti!

Televizyonun en çok sevilen dizilerinden Kurtlar Vadisi'nin Memati karaktere yapılan zulüm hayranları ayaklandırdı.

Abone ol

BÜYÜK AŞK 20 DAKİKADA BİTTİ

Oyuncular Cem Özer ile Nurgül Yeşilçay çifti 20 dakikada anlaşmalı olarak boşandı.

Beyoğlu 1. Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davasına Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay katıldı. Duruşmaya ilk önce Nurgül Yeşilçay daha sonrada Cem Özer geldi.

14.00'da başlayan boşanma davası 14.20'de bitti. Tarafların anlaşmalı olarak boşandıkları öğrenildi. Cem Özer ile Nurgül Yeşilçay'ın çocukları Osman Nejat'ın ise Nurgül Yeşilçay'da kalacağı belirtildi.

Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay 2004 yılında evlenmişti. 20 dakikada gerçekleşen boşanma davasının ardından çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nurgül Yeşilçay üzgün olduğunu belirterek, "Ben elimden geleni yaptım. Şimdiye kadar çocuğumu düşündüğüm için sustum. Susmaya da devam edeceğim. Herkes ne olduğunu biliyor. Tabi ki üzgünüm" dedi. Cem Özer ise adliye çıkışı basın mensuplarının sorularına, "Böyle olması gerekiyordu" diye konuştu.







SANDVİÇ KAPMANIN EN İLGİNÇ YOLU!
HABERİN DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]



MUSKAYI GÖSTERDİ, SANDİVİÇİ KAPTI!


Avrupa'yı etkileyen olumsuz hava koşulları nedeniyle önceki gün saatlerce Paris Charles De Gaulle Havaalanı'n da rehin kalan oyuncu Fadik Sevin Atasoy, Mardinli bir arkadaşının verdiği muska sayesinde aç kalmaktan kurtuldu. Tüm uçuşlar iptal olup havaalanında kalınca yiyecek sorununu baş gösterdi. Habertürk'ün haberine göre; yetkililer yolculara tavuklu ve domuz etli sandviç dağıttı. Müslüman yolcuları düşünen görevliler tavuklu sandviçi Müslüman olduğunu kanıtlayanlara verdi. Sandviç sırasına giren Atasoy, boynundaki muskayı göstererek sandviç alabildi...








HANGİ ÜNLÜ YENİ FİLM İÇİN KOLLARI SIVADI?
HABERİN DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]




YENİ FİLM GELECEK YAZA...

Önümüzdeki yaz Cem Yılmaz'la bir filmde rol alacaklarını söyleyen Zafer Algöz, "Çekilmiş bir filmin devamı olmayacak. Yani 'Yahşi Doğu' falan değil. Komedi veya aksiyon da olmayacak, herkes çok şaşıracak" dedi.

Sabah'ın haberine göre usta oyuncu Algöz, Türk sinemasının çok iyi bir dönem geçirdiğini belirtip en çok 'Av Mevsimi'ni beğendiğini söyledi. Algöz, 'New York'ta Beş Minare' için "İzledim ve birkaç hata gördüm. Bunları da Mahsun'a söyledim" diye konuştu







MEMATİ'YE YAPILANLAR HAYRANLARINI ŞOKE ETTİ
HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

[PAGE]



MEMATİ'YE BU YAPILIR MI?

'Kurtlar Vadisi'nde Memati'nin çocuğunun Ersoy Ulubey tarafından öldürülmesine kızan dizinin hayranları, senaristlere intikam yolları önerdi

atv'nin sevilen dizi filmi Kurtlar Vadisi'nin perşembe akşamı yayımlanan 105'inci bölümü, izleyenleri hayli şaşırttı. Diziye yeni katılan Ersoy Ulubey (Ümit Acar) isimli devlet görevlisi, dizinin sonunda Memati'nin (Gürkan Uygun) oğlu Ali Memati ve bakıcısı Gülendam'ı öldürdü. Bu finalden sonra izleyiciler hemen sanal ortamda forum sitelerine girip yorumlarda bulunmaya başladı. Birçok Kurtlar Vadisi fanatiği senaristlere Memati'nin nasıl intikam alması gerektiği konusunda tüyolar verdi. "Kurtlar Vadisi Pusu" nun resmi sitesindeki forumlarda ise izleyiciler yeni karaktere adeta lanet okudu.

'KAPLANLARA AT!'

Ersoy Ulubey'in dizinin gelmiş geçmiş en kötü adamı İskender Büyük'ten (Musa Uzunlar) bile daha kötü olduğunu söyleyen izleyiciler, dizinin son bölümündeki cinayet sahnelerinden çok etkilendiklerini ve bu sahnelerde hüngür hüngür ağladıklarını belirtti. Kirli işlere karışan bir devlet görevlisi olan ve diziye girer girmez küçük bir çocuğu öldüren Ersoy Ulubey'in ölüm senaryoları şimdiden izleyiciler tarafından hazırlandı bile... Kurtlar Vadisi'in internetteki forum sitelerine yazan dizinin fanları senaristlere "Memati, Ersoy'u kaplanlara at. Paramparça etsinler şerefsizi" ve " Memati bu herifi elektrikli testereyle doğrasın" gibi önerilerde bulundu!





HALASINDAN KORKAN ÜNLÜ İSİM KİM?
HABERİN DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]



AMAN HALAM DUYMASIN!

Özgü Namal'la sevgilisi Başar Savur önceki gün İstinye Park'ta öpüşe öpüşe alışveriş yaptı!

Alışveriş keyfi diye buna denir! Hanımın Çiftliği dizisinin yıldızı Özgü Namal önceki gün, bir yıla yakındır aşk yaşadığı işadamı sevgilisi Başar Savur'la İstinye Park'ta alışverişe çıktı. İkili, dışarı elleri kolları dolu bir şekilde çıktı. Vitrinlere bakarken aşka gelen sevgililerin çevredekilerin bakışlarına aldırmadan sık sık öpüşmesi dikkat çekti...

BİR ALIŞVERİŞ BİR ÖPÜCÜK

İlişkilerinin evlilik yolunda ilerlediği ve gelecek yaz nikâh masasına oturmayı planladıkları iddia edilen Özgü Namal'la Başar Savur'un öpüşmeleri alışverişin sonuna kadar sürdü. Birara fotoğraflarının çekildiğini fark eden Namal, "Halamın, teyzemin kızacağı görüntüler çekmemişsinizdir inşallah" dedi. İki sevgili daha sonra birlikte yemek yedi.