BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.433,14
HABER /  MAGAZİN

Meltem Cumbul’a Kenan İmirzalıoğlu engeli!

Sinem Kobal, Sarp Apak, Uğur Yücel’in başrolünde olduğu ‘Yaktın Beni’ filminin yemeğine Meltem Cumbul katılmadı. Kenan İmirzalıoğlu’yla bir dönem aşk yaşan Cumbul’un karşılaşmamak için bu yolu seçtiği düşünüldü.

Abone ol

Vizyona giren ve başrollerinde Meltem Cumbul, Uğur Yücel, Hasibe Eren ve Sarp Apak’'un da rol aldığı  ‘Yaktın Beni’ filminin yemeğine katılmayan ünlü oyuncu Meltem Cumbul dikkatlari üzerine çekti.

Oyuncu, bir dönem aşk yaşadığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu’yla karşılaşmamak için bu yolu seçti.

15-10/17/cumbul-dan-ex-ask-engeli-6175096.Jpeg

Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle galası yapılmayan ‘Yaktın Beni’ filminin oyuncuları önceki akşam Levent Kiliza Restoran’da düzenlenen yemekte buluştu. Filmin oyuncularından Sinem Kobal yemeğe evlilik hazırlığı yaptığı konuşulan Kenan İmirzalıoğlu’yla katıldı.

Uğur Yücel, Hasibe Eren ve Sarp Apak’ın yer aldıkları yemekte gözler kadroda olan Meltem Cumbul’u aradı. Beş yıl önce adı İmirzalıoğlu’yla aşk dedikodularına karışan Cumbul’un oyuncuyla karşılaşmamak için geceye katılmadığı iddia edildi.

15-10/17/yaktin.jpeg

YAKTIN BENİ FİLMİNİN KONUSU

Yıllar sonra bir araya gelen dayı-yeğenin komik hikayesini konu alan film, Sarp Apak ile Sinem Kobal’ın canlandırdığı Selam ve İpek karakterlerinin evlenmek için önlerine çıkan engelleri aşma çabaları üzerinden ilerliyor.