BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.407,74
HABER /  MAGAZİN

Meltem Cumbul neden ödül vermedi?

2012 Altın Küre (Golden Globe) Film ve Televizyon Ödülleri, önceki akşam düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Abone ol

2012 Altın Küre (Golden Globe) Film ve Televizyon Ödülleri, önceki akşam düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sinema dünyasının en büyük ödülü olan Oscar'ların da öncüsü kabul edilen Altın Küre'ye Hollywood yıldızlarının ilgisi her zamanki gibi çok büyük oldu.

Törende Meltem Cumbul da sahneye çıktı. "Yabancı Dilde En ıyi Film" dalındaki ödülü sunması beklenen Cumbul, ödül vermedi, onun yerine yalnızca 30 saniyelik bir konuşma yaptı. "Uluslararası film yıldızı" diye anons edilen Cumbul, "Altın Küre Ödülleri şu an 199 ülkede izleniyor, benim ülkem Türkiye de buna dahil. Ben bu töreni izleyerek büyüdüm. Bugün burada olmak benim için büyük bir şeref. Yurtta barış dünyada barış" dedi.

NEDEN ÖDÜL VERMEDİ?

Sosyal medya dün Meltem Cumbul'u konuştu.

En çok yapılan yorum ise neden ödül vermediği hakkındaydı. Cumbul için Twitter'a yazılan mesajlardan bazıları şöyle:

"Meltem Cumbul'un Altın Küre'de ne yaptığını vallahi anlamadım. Neyi sundu, anlayan var mı?", "Ödül verecekti neden vermedi. Ne dönüyor acaba bunun üzerinde? Neden 'Yurtta barış, dünyada barış' dedi?", "Meltem Cumbul'un Altın Küre'ye çıkmasını derin haset duygusuyla izleyenler, Türkiye adına yaptığı reklamın maddi değerinden haberiniz var mı?" Meltem Cumbul'un kıyafetini beğenmeyenler de oldu.

ÖMÜR GEDİK YAZDI

Meltem Cumbul'un neden ödül vermek yerine kısa bir konuşma yaptığını Ömür Gedik bugünkü köşesinde şöyle yazdı:

.... Cumbul'u davet eden kişi Altın Küre Yabancı Basın Başkanı Aida Takla'ydı. Kendisi, Meltem'in Amerika'da birlikte iş yaptığı bir isim.
Bu yılki davet de ondan geldi.
Meltem Cumbul takdimi, Altın Küre'nin her yıl yeni bir oyuncu takdim etme (cameo guest appearance) kararının ilk uygulaması.
Gelecek yıl da başka bir ismi takdim edecek Altın Küre.