BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Melo için düğmeye basıldı

Galatasaray transfer çalışmalarına şimdiden başladı. İlk olarak Brezilyalı futbolcu için İtalya'ya gidilecek.

Abone ol

Galatasaray'da transfer çalışmaları Felipe Melo harekatıyla başlıyor.
 
Galatasaray'ın sezon başında Juventus'tan kiralık olarak transfer ettiği Melo'nun bonservisini almak için sezon sonunu beklemeyeceği, transferin devre arasında bitirileceği öğrenildi. 13 milyon euro bonservis bedelini 8 milyon euro'ya indirmenin pazarlıklarını yapan Galatasaray yönetiminin en büyük kozu ise oyuncunun İstanbul'da kalmak istemesi.
 
Galatasaray'da bu gelişmenin yanısıra, devre arasında transferde rotanın yerli oyunculardan yana kullanılacağını her fırsatta dile getiren teknik ekip çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırıyor. Spor Toto Süper Lig'in genç ve gelecek vadeden oyuncularını hedef olarak belirleyen sarı kırmızılılarda, tercihin genç ve bonservisi bedeli yüksek olmayan futbolculardan yana kullanılacağı belirtiliyor.
 
Transferde bu gelişmeler yaşanırken Teknik Direktör Fatih Terim, ligin ilk yarısını lider bitirmenin hesaplarını yapıyor ve oyuncularına her fırsatta moral depoluyor. Özellikle son haftaların başarılı grafik çizen futbolcularından Milan Baros ile özel olarak ilgilenen teknik heyet, oyuncudan hakkında çıkan transfer haberlerine ilgi göstermemesini isterken, performansıyla ilgili memnuniyetlerini de dile getiriyorlar.