BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Melisa Şahin kimdir Instagram resimleri

Melisa Şahin Bu Tarz Benim 'de ünlendi. İşte Benim Stilim adını alan yarışmada babası ve Instagram 'daki arabasıyla gündeme gelen Melisa Şahin kimdir?

Abone ol

Melisa Şahin Bu Tarz Benim kızı olarak meşhur oldu. TV8 'deki İşte Benim Stilim yarışmacısı olan Melisa Şahin önce Instagram 'a resmini koyduğu arabasıyla gündem yarattı ardından zenginlik tartışmasıyla olay oldu. Porcshe marka lüks arabasının ruhsatını canlı yayında gösteren Melisa Şahin kimdir sorusu akıllara kazındı. Melisa Şahin 'in babası adı duyulmamış bir işadamı. Haliyle Melisa Şahin 'in gerçekten zengin olup olmadığını bilmek zor.

MELİSA ŞAHİN VE KEMAL DOĞULU 'NUN OLAY KAVGASI
Melisa Şahin kimdir , Nazlı Hamarat 'ın dediği gibi zenginlik numarası mı yapıyor? Babası ne iş yapıyor ve Melisa Şahin 'in para kaynağı nedir?

MELİSA ŞAHİN VE MEHMET ALİ ERBİL İLİŞKİSİ
melisa-şahin-ve-mehmet-ali-erbil.20150224131149.jpg
Melisa Şahin geçen yıl katıldığı bir güzellik yarışması ile ilk olarak adını duyurdu. Mehmet Ali Erbil ile aşk dedikoduları da çıkan Melisa Şahin son olarak Instagram hesabına koyduğu Porsche marka arabasının fotoğrafları ve videoları ile eleştiri aldı. Bu Tarz Benim (yeni adı İşte benim stilim olan yarışma) yarışmasında Nazlı Hamarat , Melisa Şahin 'in söylediği gibi zengin olmadığını iddia etti. Gittiği lüks alış veriş merkezindeki satıcıların söylediklerini aktaran Nazlı Hamarat , ""Sen gerçek hayatını anlatsana burada" diyerek çeşitli iddialarda bulundu.
Melisa Şahin Instagram hesabına Porsche marka arabasıyla olan bolca pozlarını koymuştu. Nazlı Hamarat Melisa Şahin 'in o arabasıyla ilgili de bir iddiada bulundu. İddiasına göre Melisa Şahin bu arabayı zengin görünmek için kiraladı. Melisa Şahin lüks arabasının kiralık olduğu iddiaları üzerine küplere bindi ve gidip arabasından ruhsatı getirdi. Öykü Sertel de Melisa Şahin 'in arabasının ruhsatını canlı yayında kameralara tutarak kiralık olmadığını gösterdi.

MELİSA ŞAHİN KARNINI BİLE ZOR DOYURUYOR
Nazlı Hamarat iddialarına devam etti ve Melisa Şahin 'in 'karnını bile zor doyurduğunu' söyledi. Ortak bir arkadaşlarının dediklerini aktaran Nazlı Hamarat , "O kızın (Melisa Şahin) köpekleri mi varmış. Köpeklerinin bakıcısı mı varmış. Onun karnını doyurmaya bile parası yoktu ne zaman zengin oldu." dediğini söyledi.

MELİSA ŞAHİN 'İN BABASI KİMDİR?
Melisa Şahin babasının zengin olduğunu söylüyor ancak ne Instagram hesabında ne de sosyal medyada ailesine dair bilgi paylaşımı yapmıyor. Haliyle aileden varlıklı olduğunu ispatlayan bir durum yok.

MELİSA ŞAHİN 'İN INSTAGRAM HESABINDAKİ RESİMLERİ
Melisa Şahin kimdir sorusuna instagram hesabına koyduğu fotoğrafları da ışık tutuyor. İşte Melisa Şahin 'in instagram 'ından yansıyan bazı kareler;
melisa-şahin-instagram-resimleri.jpg

melisa-şahin-instagram.jpg
melisa-şahin-işte-benim-stilim.20150224131607.jpg
melisa-şahin-kimdir-instagram.jpg
melisa-şahin-kimdir-işte-benim-stilim.jpg
melisa-şahin-resimleri.jpg