BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.439,33
HABER /  GÜNCEL

Melis Kısmetse Olur evinden atılıyor mu? Flaş gelişme

Kısmetse Olur evinde geçen hafta diskalifiye olmaktan son anda kurtulan Melis Buse Betkayan yine olay çıkardı. Bu kez erkekler evine bastı. Peki Melis Buse evden atılacak mı?

Abone ol

Melis Buse Betyakan geçen haftaki diskalifiye oylamasında ihtar almış ve bir kez daha olay çıkarırsa 'uyarıya bile gerek kalmadan' evden atılacağı söylenmişti. Beklenen oldu. Melis Buse Betkayan son bölümde Kısmetse Olur erkekler evini bastı olay çıkardı. 

Kısmetse Olur evini karıştıran kavganın başrolünde yine Melis Buse Betkayan var. Psikolojik sorunları ile dengesiz bir profil çizen Melis Buse, damatlar evine giderek Tankut ile dertleşen Daniela'yı bastı.

Daniela'nın özel sohbet sırasında onun adını anmasına sinirlenen Melis olay çıkardı.

MELİS BUSE KISMETSE OLUR'DAN DİSKALİFİYE OLACAK MI?

Melis Buse Betkayan geçen hafta da 4 ihtarın ardından diskalifiye oylamasına çıkmıştı. O oylamada Melis Buse için tekrar olay çıkardığı taktirde evden 'ihtarsız' atılması kararı çıkmıştı. 

Şimdi ne olacak? Melis Buse Betkayan Kısmetse Olur evinden atılacak mı?

Melis Buse damatlar evine bastıktan sonra bu sorunun yanıtı beklendi. Ancak Kısmetse Olur ekibi olayı geçiştirmeyi tercih etti. İzleyici şimdi Melis Buse için Kısmetse Olur yönetiminin daha önce ilan ettiği kararı uygulayıp uygulamayacağını öğrenmek istiyor.

MELİS BUSE BETKAYAN EVDEN AYRILIYOR DEDİKODUSU

Kısmetse Olur evinden sosyal medyaya sızan bilgilere göre Melis Buse Betkayan yakında evden ailesinin isteği üzerine ayrılacak. Ancak bu ayrılık kalıcı olmayacak. İddiaya göre Melis Buse tekrar eve geri dönüş yapacak.

MELİS BUSE BETKAYAN KİMDİR?

Kısmetse Olur evinde dengesiz tavırları ve sosyopat profili ile dikkat çeken Melis Buse Betkayan kimdir?

23 yaşında olan Melis Buse Betkayan, Beykent Üniversitesi Mimarlık Bölümü İç mimarlık mezunu.

İç Mimar olan Kısmetse Olur gelin adayı Melis Buse aslen Sivaslı. İstanbul'da yaşayan Melis Buse kendini zengin kızı olarak tanıtıyor.

1.71 boyunda olan Kısmetse Olur gelin adayı Melis Buse 54 kilo ve balık burcu. Kendini Serenay Sarıkaya'ya benzeten Melis Buse yarışmada hayli tepki alıyor.