BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.443,14
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek'in ses kaydı CHP'yi vurdu

Başbakan Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının ardından bu kez de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ses kayıtları yayınlandı.

Abone ol

MELİH Gökçek'in ses kayıtları CHP'yi kızdıracak! Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının ardından bu kez de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e ait olduğu iddia edilen ses kaydı Ankara'ya karıştırdı.

Başbakan Erdoğan ile Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları, dün gece internete yüklendi. Kısa sürede Facebook ve Twitter üzerinden yayılan ses kayıtlarında, Başbakan Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank ile görüşen Melih Gökçek, CHP'ye ait olduğu belirtilen reklam afişleriyle ilgili bilgi soruyor.

GÖKÇEK AKIL DANIŞIYOR

Ses kayıtlarında Gökçek, Varank'a CHP'nin hükümeti eleştiren reklamlar için bir firmayla anlaşmaya vardığını ve şirket sahibininde kendisini arayarak bilgi verdiğini söylüyor.

CHP'YE SANSÜR İDDİASI

CHP'ye sansür iddialarını yeniden başlatacak bu ses kaydında ise Varank, Gökçek'e Erdoğan'ın reklamları yayınlanmamasını istediğini iletiyor.