BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek'in istifası istendi mi? En yetkili isim açıkladı!

"Melih Gökçek başta olmak üzere bazı belediye başkanlarının istifası istendi" iddiaları için iki bomba açıklama geldi. Önce AK Parti sözcüsü yok böyle bir şey dedi. Hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bombayı patlattı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek başta olmak üzere bazı belediye başkanlarının istifalarının istendiği iddiasıyla ilgili konuştu.

Erdoğan, "Şu anda böyle birşey yok ancak bu olmayacağı anlamına gelmez" dedi.

Erdoğan şöyle konuştu: "Herhangi bir birim; partimizin belediye başkanları olur, il başkanları olur vesaire... Bu süreç içerisinde bu tür gelişmeler olur. Ama şu anda böyle bir şey önümüzde yok. Ama bundan sonra da olmayacağı anlamına kesinlikle gelmez. Çünkü bir değişimi dönüşümü biz seçime kadar yaşıyoruz, yaşayacağız ve o metal yorgunluğu dediğim konu, tüm bunları kapsayan bir konuydu” dedi.

MAHİR ÜNAL'DAN AÇIKLAMA

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal da konuşla ilgili yaptığı açıklamada, yerel yönetimlerle ilgili partinin yetkili kurullarının çalıştığını ve performans değerlendirmeleri yapıldığını belirterek, "Medyada istifası istendiği söylenen belediye başkanlarımızdan bir istifa istenmesi söz konusu değildir" dedi. 

"Melih Gökçek'in istifası istendi mi" sorusu üzerine AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, ""Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek'in istifasının istendiğine dair haberlerin hiçbirisi gerçeği yansıtmamaktadır." dedi.