BIST 9.947
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.429,48
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçeki cinayetle suçladı

Emin Çölaşan yine Melih Gökçek'i yazdı. Yolsuzluk iddiası değildi bu kez. Ankara'da meydana gelen bir trafik kazasıydı.

Abone ol

Çölaşan'ın Gökçek sevodası bitecek gibi değil. Kanlı bıçaklı olduğu Gökçek'i yine suçladı. Bu kez yolsuzluk veya servet suçlaması değildi. Trafik kazasının faturasını Gökçek'e kesti. Önceki gece hayatını kaybeden ölen DSP Lideri Zeki Sezer'in basın danışmanı İsmail Aşçıoğlu'nun ölümünden sorumlu tuttu.

Hürriyet yazarı Çölaşan, önceki gece yaşananları olarak gördü. Rezaletin sorumlusu olarak Gökçek'i gösterse de muhatap almadı.

Yazar, hükümeti şehircilik cinayetine ortak olmakla suçladı. Çölaşan'ın fırçasından muhalefet partileri de payını aldı. Yazar DYP, ANAP, MHP, DSP gibi partilerin sessiz kaldığını savundu.

Yazarın şehircilik cinayeti olarak gördüğü olayın ayrıntıları yazdı Çölaşan, basın danışmanını öldüren asıl nedeni, Atatürk bulvarının yok edilip otoyol yapılmasına bağladı:

"Trafik düzeni altüst edildi ve fiyasko oldu. İnsanlar perişan. Yaya olarak beş dakikada gittiğiniz yere araçla 45 dakikada ulaşıyorsunuz.

30 santimlik yaya kaldırımları yapıldı. Dün yaptıklarını bugün bozuyorlar, yeniden yapıyorlar... Sokakları kaldırım taşlarıyla trafiğe kapadılar... Çünkü her şey plansız. Bir tek şehircilik uzmanının görüşü alınmadı. İnat uğruna yapılan, belli müteahhit ve taşeronlara köşe döndüren işler.

Trilyonlar toprağa gömüldü. Bunların hesabını sormaya devam edeceğiz. Yayalar, araç sürücüleri, otobüse binenler, ambulanslar perişan. "