BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,84
ALTIN 2.394,01
HABER /  SPOR

Bülent Korkmaz duygulandı

Korkmaz, Galatasaray maçını galip bitirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, ''Bizim için önemli 3 puandı' dedi

Abone ol

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Galatasaray maçını galip bitirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, ''Bizim için çok önemli 3 puandı. Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarında iyi oynadık, ama istediğimiz sonucu alamadık. Bu kez oldu. Bütün takımı tebrik ediyorum'' dedi.

Korkmaz, Galatasaray'ın hem lig hem Fortis Türkiye Kupası'nda hedefinden sapmasına neden olduklarının hatırlatıldığında, ''Ekmek yediğimiz yerde görevinizi yapmak zorundayız. Ben de bunu yaptığıma inanıyorum, inşallah buna devam ederiz'' diye konuştu. Kayseri Erciyespor'da eksik olan takım oyunu ve defans zaafını, transferlerle giderdiklerini, maçlar geçtikçe hücumda da daha iyi oynadıklarını dile getiren Korkmaz, şöyle devam etti: ''Ligde kalma yolunda her zaman şansımız olduğunu düşünüyorum. Biz geldiğimiz zaman kimse şans vermiyordu. İlk devre 11 puan toplayan Kayseri Erciyesspor'da 17 puan topladık. Maç maç gidiyoruz. Kazandıkça şansımız artar.''

Bülent Korkmaz, maçta kasıtlı sert hareketlerle suçlandıklarının hatırlatılması üzerine ''Ortada bir hakem var, gereken cezalandırmayı hakemler yapıyor. Türk futbolunun yol kat edememesinin nedeni, mücadele seviyesinin üst düzeyde olmamasıdır. Hiç kasti hareket yok. Her hareket topaydı'' şeklinde konuştu.

''SABRİ SUS''

Kayseri Erciyesspor maçının 11. dakikasında, bir pozisyonda Sabri, topu taca atarken rakibinin kendisine faul yaptığını iddia edip isyan edince, takım arkadaşlarının çoğu ''Sabri sus'' diye bağırdı. Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Ilic'e markaj görevi verdiği oyuncusu Sergie Die'yi, anlayabileceği bir Türkçe ile ''Yok orta, yok orta'' diye seslenerek motive etmeye çalıştı. Kayseri Erciyessporlu futbolcular, maç sonrasında büyük sevinç yaşadı.

Bu arada, Galatasaray'da Inamoto sakatlığı nedeniyle forma giyemezken, futbolcunun MR'ı çekildi.