BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,49
HABER /  MEDYA

Mehmetçik Kutül Amare dizisi 3.yeni bölüm neler olacak?

Mehmetçik Kutül Amare dizisi 3.yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Yayınlanan son bölümü ilgiyle izlenen Mehmetçik Kutül Amare dizisi yeni bölümde neler olacak? Mehmetçik Kutül Amare dizisi 3.yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti internethaber'de.

Abone ol

TRT 1'in yeni tarihi dizisi Mehmetçik Kutül Amare yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 1 Şubat tarihinde ekrana gelecek olan Mehmetçik Kutül Amare dizisinde neler olacak? Mehmetçik Kutül Amare dizisi yeni bölümü haberimizde.

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcıları tarafından yapılan Mehmetçik Kûtulamâre dizisi son bölümüyle yine izleyenleri ekranlara kilitledi. Yeni bölümü büyük merak konusu olan Mehmetçik Kûtulamâre 3. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde  Osmancık Taburu cepheye gidiyor. Mehmet'in kardeşi Said, abisini görür fakat cepheye geldiğini kimseye söyleyemez. Cox'un adamları ve Ermeniler, Osmancık Taburu'na tuzak kurur. Bu sırada Hüsrev devlet yanlısı aşiretleri savaşa çağırır ve bu görevi ona Süleyman verir.  Pusu sırasında Said tam ölecekken Mehmet kurtarır. Osmancık Taburu Cox ve Ermenileri'in tuzağında kurtulur.

MEHMETÇİK KUTÜL AMARE SON BÖLÜM NELER OLDU?  Mehmetçik Kutül Amare'nin dün yayınlanan bölümünde heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde ayağının kesileceği haberini bizzat kardeşinden alan ve tüm hayalleri yıkılan Mehmet üzücü anlar yaşattı.