BIST 9.715
DOLAR 32,51
EURO 34,80
ALTIN 2.427,22
HABER /  EKONOMİ

Mehmet Şimşek istifa mı etti? Kulisleri sallayan iddia

Mehmet Şimşek istifa mı etti sorusu kulislerde konuşuluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi yönetimine ilişkin eleştirilerinin hedefindeki isim olduğu iddia edilen Mehmet Şimşek'in istifasını Başbakan Yıldırım'a ilettiği konuşuluyor.

Abone ol

Mehmet Şimşek istifa mı etti herkes bu sorunun yanıtını arıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kamuoyuna açık olarak yaptığı ilk değerlendirmelerin ardından, Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in istifasını Başbakana ilettiği iddiaları kulislerde konuşulmaya başlandı.

MEHMET ŞİMŞEK İSTİFA MI ETTİ?
Hürriyet gazetesinden Nuray Babacan imzalı kulis haber gündeme bomba gibi düştü. Partinin son MYK toplantısında Erdoğan'ın ekonomi yönetimini eleştirdiği iddia edilirken, hedefteki ismin Şimşek olduğu belirtiliyor.

YILDIRIM İSTİFA GİRİŞİMİNİ ÖNLEDİ İDDİASI: Yıldırım’ın devreye girerek bu girişimi önlediği, konunun Cumhurbaşkanına da iletildiği öne sürüldü. Şimşek’in de son üç günden beri kamuya açık programlar yapmayarak, sessiz kalmasının eleştirilerden kaynaklandığı dile getirildi. MYK’da yapılan bu değerlendirmelerin ardından, ilgili bakanlara, faizlerin aşağı çekilmesiyle ilgili çalışma yapmaları talimatı verildiği öğrenildi.

Mehmet Şimşek nereli Kürt mü? İlk eşi yabancı ikinci karısı Türk...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak ekonomi için flaş gelişme

Erdoğan toplantıda söyledi: Arkamdan iş çevirdiler