BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Mehmet Ali'den eşine acı cevap

Önce Tuğba Erbil konuştu. Mehmet Ali beni aldatıyor dedi. Mehmet Ali Erbil'in ona cevabı ise çok acı oldu.

Abone ol

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil eşinin “Beni aldatıyordu, telefonda mesajlarını yakaladım” açıklamasına yanıt verdi: Beş yıllık evliliğimde basında hiç ihanet haberi çıktı mı? Telefonumu ağabeyim de kullanıyor, mesajlar ona gelmiş olabilir

Boşanma kararı alan Tuğba Erbil’in yaptığı açıklamalara, 5 yıllık eşi Mehmet Ali Erbil’den sitem dolu cevaplar geldi. Ünlü şovmen, eşinin ihanet iddialarına karşılık Vatan'a şunları söyledi:

- Bana tanımadığım insanlardan da mesajlar geliyor. Kimi zaman ağabeyim bile telefonumu kullanıyor. Telefonuma gelen tüm mesajlardan ben mi sorumluyum şimdi. Ayrıca Tuğba’nın o kastettiği mesajı da hiç hatırlamıyorum.

- Bu evlilikte kendime göre sadık bir eştim. 5 yıllık evliliğim boyunca bir kaçamağım çıktı mı? Ne görüntülü, ne yazılı basında? Zaten bunu takdir edenler edecektir.

- Tuğba ile aynı evdeyiz ama konuşuyoruz sayılmayız. O evin üst katında ben alt katında sorun olmadan yaşıyoruz. Sonuçta çocuğumuz var. Zaten aramızda hiçbir zaman kavga, şiddet gibi şeyler olmadı. Kimseyi mağdur etmiş bir koca da olmadım. Tuğba’nın da her istediğini yaptım.

- Şimdiye kadar da hiçbir karım hakkında konuşmadım, konuşmayacağım. Tuğba bana 5 yıl hanımlık, karılık yaptı. Aile içi problemler olur, kapanır gider ya da kapanmaz. Ama yaşadıklarımızın dışarıya yansıması hiç hoş olmadı. Bir kadının kocasına, çocuğunun babasına karşı bu tarzda açıklamalar yaptıktan sonra bu evliliğin düzelmesi artık çok zor.

İŞ MAHKEMEYE GELDİKTEN SONRA ACISIZ OLMAZ

- Tuğba’nın konuşması beklediğim bir şey de değildi. Ama o aklı başında, ayakları yere basan bir kadın. O yüzden de kendince bu evlilik hakkında yorumunu yapabilir. Önemli olan Ali Sadi’nin bunu hissetmemesi, etkilenmemesi. Eninde sonunda erkek evlat. Babasının şerefi, haysiyeti, annesinin de namusu çok önemli bütün bunlar hassas şeyler.

- Mahkeme anlaşmalı mı çekişmeli mi olacak, bilemiyorum. Avukatlar konuşacak, uzlaşabilirlerse uzlaşacaklar. Zaten iş oraya geldikten sonra hiçbir şey acısız olmuyor muhakkak sancılı olacak. Ne yapayım, bundan sonra herkes kendi hayatını yaşayacak.

Erbil, eşinin Önder Fırat’la Londra yemek yemesinin boşanmaya neden olduğu iddialarını ise “Olur mu öyle şey. Her şey yargıya intikal ettiği için konuşamam ama öyle bir şey yok“ diyerek yalanladı