BIST 10.260
DOLAR 32,35
EURO 34,79
ALTIN 2.393,58
HABER /  GÜNCEL

Mehdi Türkiyeye geldi, işte tarifi

Belirtelim, sakın ciddiye alayım demeyin bu adamı... Kendisi Hak-Partisi'nin başkanı. Mehdi'nin geliş tarihini açıklayacak.

Abone ol

'İktidara geldiğimizde adaletin kılıncını masaya koyacağız, devlete kurşun sıkanı asacağız, devletin kasasına el sokanın da elini keseceğiz" çıkışı ile gündeme gelen Hak ve Hakikat Partisi (Hak Parti) Genel Başkan Dursun Güneş'den yeni inciler geldi...

MEHDİ TARİFİ TIPKI KENDİSİ

Güneş, şimdi de çok yakın bir zamanda Mehdi'yi açıklayacağını duyurdu. İsim vermedi ama öyle bir tarif yaptı ki, tıpkı kendisi...

MEHDİ TARİFİ:
*"Bizim keşfimize göre Hazreti Mehdi-i Resul bir hayvan değil, herhangi bir yaratık değil.
*Elinde asası olan, bir elinde yüzüğü olan, sakalı olan, *Allah'ın kudreti ile donatılmış, bir kudreti zatı ilahidir.

*Daha öncede bahsettiğim gibi Hz. Mehdi, Hazreti Resul-i Ekrem (sav) Efendimize çok benzeyen, ne ayrısı ne gayrısı olan, bir elmanın yarısı gibi aynen bir birine benzeyen iki zatı muhteremdir.

*Yalnız Peygamber Efendimizin sakalları siyah, beyazları içerisinde az olan, gözleri siyah.

*Nurun sultanı olan Hazreti Mehdi ise sakalları beyaz, gözleri ela olan bir zat.
DECCAL DE BAKIN KİMMİŞ?

İncilerine yenilerini ekleyen Güneş, Deccal'in de faaliyette olduğunu öne sürdü. Kim olduğunu da kendince açıkladı; Deccal PKK törer örgütü ve Abdullah Öcalan'mış...

Kanıtı mı?

"Bir hadiste Deccal'ın 'Şam ile Bağdat arasında çıkar, çok kan akıtarak dünyayı gezer, yüzer bir adayı konur' şeklinde tarif edildiğini anlatan Güneş, şöyle devam etti:

"Yüzer bir adaya konan Deccal Apo'dur"

MEHDİ'Yİ AÇIKLAYACAĞI TARİH

Bütün dünyada insanların artık silah üzerine bir siyasi sistem geliştirmeye başladığını ifade eden Güneş, bütün dünya Haçlılarının İslam'ı ortadan kaldırmak için harekete geçtiklerini iddia etti.

Yakın zamanda Mehdi'nin kim olduğunu açıklayacağını ileri süren Günüş, bu tarihin Muharrem ayının 10'u olduğunu kaydetti.

MEHDİ ŞU ANDA TÜRKİYE'DE

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Güneş, Mehdi'nin şu an nerede olduğuna ilişkin soru üzerine, Türkiye'de olduğunu söyledi. Güneş, Muharrem'in 10'unda açıklayacak olmasının sebebinin de o günün önemine binaen olduğunu belirtti.