BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.532,10
HABER /  DÜNYA

Medcezir 2. bölüm fragmanıyla bomba gibi!

Medcezir dizisi daha ilk bölümden izleyenlere ekrana kilitledi. Medcezir dizisinin 2. bölüm fragmanını heyecanla bekleyenlere müjde!

Abone ol

DİZİ KURDU
İNTERNETHABER (ÖZEL İÇERİK) -
Med Cezir bildiğiniz gibi The O.C.’nin yerli versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. İlk bölümden anladık ki Yaman'ın saç modeline kadar her şeyi bire bir aynı. Başka bir deyişle çakma da diyebiliriz. Ama zaten artık milletçe çakma dizilere hatta çok da severek izliyoruz. Reytingler de bunu gösteriyor değil mi?

Medcezir'in performansına gelince daha başlamadan Twitter'ı yıktığı kadar vardı diyebilir misiniz? Bence fena değildi. Orjinal çakma olduğunu düşünürsek oyuncu performansları gayet başarılıydı. Medcezir 2. bölüm 
en az 1. bölüm kadar iddialı geliyor.

 Medcezir 2. bölüm fragmanını buradan izleyebilirsiniz. Ama dilerseniz önce ilk bölümde neler olmuştu onu bir hatırlayalım. 

İşte 1. bölümde yaşananlar:

İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde, Tozludere’de yaşayan Yaman’ın başı ağabeyi yüzünden büyük derde girer. O güne kadar kaderini değiştirmek için başarılı bir öğrenci olmaya çalışan Yaman, O gece, istemeden suçla tanışır. Ve Yaman’ın temiz sicili lekelenir.
Yaman bütün ümitlerini kaybettiği anda, Av. Selim Serez’le tanışır.  Selim, Yaman’ın üstüne bulaşan çamurun arkasında, gelecek vaat eden bir genç adam olduğunu görür. Beladan uzak durmak için çırpındıkça daha çok batan Yaman’ı kendi gençliğine benzetir ve bu çocuğun hikayesinin,  demir parmaklıklar ardında son bulmasına izin vermez. 

medcezir.jpeg


Yaman zengin bir avukat olan Selim’in yardım teklifini, önce (gerçek olamayacağını düşünerek) ciddiye almaz, ama eve döndüğünde  çıkan olaylardan sonra  artık hayatına kaldığı yerden devam edemeyeceğini anlar. Yoksul evden yükselen sesler bir kez daha Selim’e kadar ulaşır.  Yaman bu kez Selimin teklifini geri çevirmez  ve kötü bir olay yüzünden hayatına giren bu adamın  araladığı kapıdan bambaşka bir dünyaya adım atar. 

Yaman mucizelere gerçek hayatta yer olmadığını bilse de, o kapıdan içeri girmekten başka şansı olmadığını anlar. Yaman’ı, sırtında taşıdığı geçmişiyle, hiç tanımadığı insanların arasında, Tozludere’dekinden daha zor bir hayat beklemektedir.

medcezir1.bolum.jpg 
Hadi bakalım 2. bölüm fragmanını beğenecek misiniz bakalım:)