BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,10
ALTIN 2.526,45
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/><br/>Kritik zirveden Esed’e uyarı çıktı<br/>ABD, İngiltere ve Fransa Dışişleri...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Kritik zirveden Esed’e uyarı çıktı
ABD, İngiltere ve Fransa Dışişleri Bakanları, Suriye’yi anlaşmaya uymaya çağırarak, ’yoksa sonuçlarına katlanırsın’ uyarısında bulundu.

Arınç, torunuyla okul sırasında
Hasan Tanık İlköğretim Okulu’nun açılışına katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, torunu Mehmet Akif’in eğitim göreceği sınıfı gezdi.

Kışanak’tan çözüm süreci açıklaması
BDP Eş Başkanı Gültan Kışanak, Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden KCK davasını izlemek için adliyeye geldi. Basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Kışanak, KCK tutuklularının serbest bırakılmasının çözüm sürecinde atılacak en uygun adım olduğunu savundu.

Real Madrid İstanbul’a geldi
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Galatasaray ile karşılaşacak olan İspanyol temsilcisi Real Madrid İstanbul’a geldi.
İspanya’dan özel bir uçakla Genel Havacılık Terminali’ne gelen Real Madrid kafilesi için geniş güvenlik önlemleri alındı. İspanyol temsilcisi, havalimanında kendilerini bekleyen otobüsle, polis eskortu eşliğinde konaklayacakları Çırağan Sarayı’na hareket etti.

Tavuk yavru kekliklere annelik yapıyor
Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yavru kekliklere annelik yapan tavuk görenleri şaşırttı. Keklik yumurtalarının üzerine kuluçkaya yatan tavuk, yumurtadan çıkan kekliklere sahip çıkarak onlara annelik yapmaya başladı. Anne kekliğin ölmesinin ardından yumurtadan çıkan yavru keklikler ise, kendilerine annelik yapan tavuğu yadırgamadan sahiplendi.


Beyonce’un zor anları
Brezilya’da sahneye çıkan ünlü şarkıcı Beyonce, bir erkek hayranının tacizine uğradı. Sahne önündeki izleyicilere doğru eğilip şarkı söyleyen ABD’li ünlü şarkıcıya, yarı çıplak bir hayranı sanatçıya sarıldı ve onu sahneden aşağı çekmeye çalıştı. Beyonce’nin korumaları olaya müdahale ederek, şarkıcıyı fanatik hayranının elinden kurtardı. Olayın ardından ünlü şarkıcı hiçbir şey olmamış gibi şarkı söylemeye devam etti. Şarkısını bitiren Beyonce, daha sonra fanatik hayranının yanına giderek adını sordu.
(İHA)