BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Meclis bahçesinde gece yarısı şok olay

30 Mart yerel seçimlerinden istenen sonucu alamayan CHP'de deprem sürüyor. İki vekil yumruk yumruğa kavga etti.

Abone ol

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan ile CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger'in TBMM bahçesinde yumruklu kavgaya tutuştular.

4 BAKANIN GÖRÜŞÜLDÜĞÜ SIRADA

17 Aralık soruşturmasında adı geçen eski bakanlarla ilgili önergelerin görüşmelerinin devam ettiği Meclis'ten yumruklu kavga haberi geldi. AK Parti ile CHP arasında değil CHP'lilerin arasında kavga yaşandı. 

ANTALYA TARTIŞMASI

TBMM Genel Kurulu'nda 4 eski bakan ile ilgili soruşturma önergelerinin görüşmeleri sürdüğü sırada 30 Mart yerel seçimlerde Antalya’dan sorumlu olan CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ile CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, TBMM basın girişi önünde saat 01.30'da iddiaya göre Antalya’da yerel seçimlerde aday belirleme sürecinde yaşanan anlaşmazlık nedeniyle tartıştı.

SAPAN'A İKİ YUMRUK

İki vekil arasındaki tartışma büyüyerek yumruklu kavgaya döndü. Basın kapısı önünde çıkan kavgada Erdal Aksünger'in Yıldıray Sapan'a iki yumruk attığı belirtildi.

Tartışma sırasında iki CHP’li milletvekilinin yumruklaştığı ve basın girişinde görevli polislerin kavgayı ayırdığı iddia edildi.

BÜYÜTÜLMESİN

Aksünger, gazetecilerin sorusu üzerine, kişisel bir mesele olduğunu ve büyütülmemesi gerektiğini söyledi.

Sapan ise tartışmalarının partiyle ilgili olduğunu ifade ederek, "Benim parti grubunda yaptığım konuşmayla ilgili bir derdi var anlaşıldığı kadarıyla" dedi.