BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Azrail direksiyon başında yakaladı

Maltepe’de bir taksi sürücüsü, müşteri almaya giderken direksiyon başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Taksicinin kullandığı araç...

Abone ol

Maltepe’de bir taksi sürücüsü, müşteri almaya giderken direksiyon başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Taksicinin kullandığı araç park halindeki bir araca çarparak durabildi.
Olay, Maltepe yan yol Gül Caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Çalıştığı taksi durağından genellikle taksicilerin kullandığı bas konuş telefon ile çağrılan Ahmet Çelik (46) müşterisini almak üzere yola çıktı. Maltepe güney yan yola geldiğinde fenalaşan sürücü aracını yol kenarına çekemeden hayatını kaybetti. Çelik’in kullandığı taksi, yol kenarında park halindeki bir araca çarparak durabildi. Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kalp krizi geçiren sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden Ahmet Çelik’in yakınları ise aracının başında uzun süre gözyaşı döktü.
Çelik’in aynı durakta birlikte çalıştığı bir arkadaşı, “Durakta oturuyorduk. Bas konuştan çağrı geldi ve bir otele müşteri almaya çıktı. Biraz sonra telefon ile kaza yaptığı haberi geldi. Hiçbir sağlık sorunu yoktu. Sabah beraber kahvaltı ettik” dedi.
Çelik’in cesedi, yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı.
(İHA)