BIST 10.186
DOLAR 32,36
EURO 34,62
ALTIN 2.384,73
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

MBA hayallerinizi ertelemeyin

MBA masteri yapmak isteyen ancak yeterli kaynağı bulamayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Abone ol

Genç işadamlarının eğitimlerine katkı sağlama ve iş bağlantıları kurma yoluyla vizyonlarının gelişmesine destek olan İstanbul Genç İşadamları Derneği (İGED) yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

Buna göre İGED üyeleri, Fatih Üniversitesi'ndeki MBA programlarından yüzde 50 indirimli faydalanabilecek. Dersler İGED'in Osmanbey'deki merkez binasında yapılacak.

İstanbul Genç İşadamları Derneği (İGED) sadece kendi üyelerine özel bir MBA programını devreye aldı. Fatih Üniversitesi ile işbirliğine giden İGED, üyelerine yüzde 50 indirimli MBA imkânı sunuyor. Yalnızca İGED üyelerinin katılımına açık olan programın öğrenim dili Türkçe olacak. Öğrencilere bölüm kısıtlaması getirilmeyece olan program 1 yıl sürecek ve toplam 10 dersten oluşacak. Bugüne kadar 27 İGED üyesinin başvuru yaptığı programı başarıyla tamamlayan öğrenciler, Fatih Üniversitesi yüksek lisans diploması almaya hak kazanacak. İGED'e özel olarak düzenlenen programın ücreti de bu kapsamda normal fiyatından yüzde 50 daha düşük olarak düzenlendi.

ALES PUANIM KÖTÜ DİYE ÜZÜLMEYİN

Katılım için ALES'ten 55'in, GRE'den 610 sayısal puanının ve GMAT'den 450'inin üzerinde puan almak gerekiyor. İstediği program için Kasım ayı ALES sınavından yeterli puanı elde edemeyen öğrencilere de katılım hakkı sağlanacak ve Nisan ayında ALES sınavından yeterli puanı almaları halinde programa devam edebilecekler. Adaylar, başvurularını 1 Aralık- 12 Ocak tarihleri arasında http://www.iged.org adresinden gerçekleştirebilecekler.