BIST 10.301
DOLAR 32,27
EURO 34,80
ALTIN 2.402,71
HABER /  GÜNCEL

Mastürbasyon yaparken yakalandı

Yolcu minibüsünde matürbasyon yaparken yakalanan genç yaptığı savunmayla şaşırttı

Abone ol

Adana’da yolcu minibüsünde mastürbasyon yaptığı iddia edilen müzisyen 32 yaşındaki S.B., ihbar üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

SAVUNMASI ŞAŞIRTTI

Kent içinde taşımacılık yapan minibüste iddiaya göre, pantolonunun içine elini sokarak mastürbasyon yapan S.B., cep telefonuyla görüntüsünü çeken bir kişi tarafından polise ihbar edildi. Polis S.B.’yi gözaltına aldı.

Şüpheli ifadesinde, üflemeli müzik aleti çaldığından kasıklarındaki ağrıyı azaltmak için mastürbasyon yaptığını söyledi. S.B., savcısının talimatıyla serbest kaldı.

TALİHSİZ KADIN DOĞUM YAPTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

TECAVÜZCÜSÜNÜN KAFASINI KESMİŞTİ

Isparta’nın Yalvaç İlçesi'nde kendisine silah zoruyla tecavüz edip hamile bıraktığı ileri sürdüğü 35 yaşındaki Nurettin Gider'i av tüfeğiyle öldürdükten sonra "Millet kelle görsün" diyerek köy meydanına atan 26 Yaşındaki Nevin Yıldırım, bugün doğum yaptı.

Nurettin Gider’den hamile kaldığını söyleyen ve "Bu bebeği doğurmak istemiyorum" diyerek kürtaj yapılmasını isteyen Nevin Yıldırım, 3.5 kilogram ağırlığında kız bebek dünyaya getirdi.
Yalvaç İlçesi'ne bağlı Koruyaka Köyü'nde evli ve 2 çocuk annesi Nevin Yıldırım, kendisine silah zoruyla tecavüz ettiğini ileri sürdüğü 2 çocuk babası Nurettin Gider'i 28 Ağustos gecesi tüfekle vurdu, başını kesip bir çuvala koyarak "Millet kelle görsün" diyerek köy meydanına attı. Ardından da "Arkamdan konuşmayın. Namusumla oynamayın. İşte namusumla oynayanın kellesi" diye bağıran Yıldırım, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Isparta E Tipi Kapa Cezaevi’ne konulan Nevin Yıldırım, bugün doğum yaptı. Kendisine tecavüz eden Nurettin Gider’den hamile kaldığını belirten Nevin Yıldırım’ın saat 14.00 sıralarında doğum sancıları başladı. İlk olarak cezaevi revirine götürülen Nevin Yıldırım, daha sonra hastaneye sevk edildi.

Ambulansla saat 15.00 sıralarında Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne getirilen Nevin Yıldırım, saat 17.45’te kız bebek dünyaya getirdi. 3.5 kilogram ağırlığındaki bebek, Nevin Yıldırım’ın kucağına verilmeden kuvöze alındı. Normal doğum yapan Yıldırım, odaya getirildi. Annenin ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Anne Yıldırım’ın kaldığı odanın önünde jandarma ekipleri nöbet tutuyor.

BEBEK KUVÖZE ALINDI

Hastane yetkilileri, Nevin Yıldırım’ın daha önce "Bebeği kucağıma almak istemiyorum" demesi nedeniyle bebeğin anneye verilmediğini belirtti.
Yetkililer, bebeğin güvenlik amacıyla kuvöze alındığını, adli mercilerin vereceği karar doğrultusunda anneye verilip verilmeyeceğine karar vereceklerini kaydetti.

DNA ÖRNEĞİ ALINACAK

Bebeğin, öldürülen Nurettin Gider’den olup olmadığının belirlenmesi için bebekten DNA örneği alınacak. Bebekten alınacak DNA örnekleri Adli Tıp Kurumu'nda daha önce Nurettin Gider’den alınan DNA örnekleriyle karşılaştırılacak.

TARTIŞTIĞI OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]OĞLUNU GÖZÜNÜ KIRPMADAN ÖLDÜRDÜ

Hatay'ın Samandağ ilçesinde bir kişi, tartıştığı oğlunu tabanca ile öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Mahallesi Cuma Karaali Sokak'ta meydana gelen olayda, Sabah Dadük (68) üst katında oturan oğlu Orhan Dadük (39) ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba Sabah Dadük, tabanca ile oğluna ateş etti.

Vücudunun çeşitli yerlerine 7 kurşun isabet eden Orhan Dadük, olay yerinde hayatını kaybetti.
Olaydan sonra kaçan babanın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Orhan Dadük'ün psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

OĞLUNU EVLENDİRMEK İSTEDİ AMA

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

OĞLUNU EVLENDİRMEK İSTEDİ AMA

İddiaya göre, Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde Erenyolu köyünde oturan inşaat işçisi F.S.(51) orman kesim işlerinde çalışan oğlu M.S'yi(20) evlendirmek için Romanya'nın başkenti Bükreş'te bulunan bir kadınla telefonda anlaştı.

İsminin Saime Hasan olduğunu belirten 25 yaşlarındaki kadın, İstanbul'a gelmek için F.Ç'den bankadaki hesabına 500 avro göndermesini istedi. İnebolu'daki bir banka şubesinden bu parayı gönderen F.S. birkaç gün sonra kadını aradı. Kadın bu sefer de vergi borcu bulunduğu için yurt dışına çıkamadığını belirtip F.S'den bin 500 avro daha göndermesini istedi. Kadın, parayı göndermesi halinde uçakla İstanbul'a geleceğini söyledi. Bu parayı da gönderen F.S. kadınla buluşmak için İstanbul'a gitti. İstanbul'da kadını beklemeye başlayan F.S. gelen giden olmayınca tekrar telefona sarıldı. Kadın bu sefer de Tapu Müdürlüğüne 2 bin avro borcu bulunduğunu söyleyip F.S'den tekrar para istedi.

Kadının bu isteğini de kabul eden F.S. yanında parası olmadığı için İnebolu'daki oğlu M.S'yi aradı. M.S'nin ulaştırdığı 2 bin avroyu da kadına gönderen F.S. İstanbul'da beklemeye devam etti.Talepleri bitmeyen kadın dördüncü seferde ise başka bir bahane uydurarak F.S'den 8 bin avro daha istedi. Telefonla sonuncu görüşmesinde dolandırıldığını anlayan F.S. kadının istediği parayı göndermeyerek savcılığa başvurdu.

İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı, evlilik vaadiyle F.S'yi 4 bin avro dolandıran kadının bulunması için soruşturma başlattı.