BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Markafoni neden kapandı siparişler ne olacak?

Ünlü alışveriş sitesi Markafoni kapandı. Markafoni kapanış kararını şirket yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu. Peki Marfoni'den alışveriş yapanların siparişleri ne olacak?

Abone ol

TÜRKİYE'de hizmet veren online alışveriş sitesi Markafoni, faaliyetlerine son verme kararı verdi.

Markafoni konuyla ilgili yayınladığı açıklamada "30 Haziran 2017 tarihi itibari ile www.markafoni.com sitemizde yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimizse üzülerek son veriyoruz" ifadelerine yer verildi. 

MARKAFONİ SİPARİŞLER TESLİM EDİLECEK Mİ?

Aynı açıklamada müşterilerin henüz sevk edilmemiş siparişlerinin takibi için hizmet vermeye bir süre daha devam edileceği bilgisinin ise altı çizildi. 

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında ilk fiziksel mağazasını açan Markafoni'nin kararının bu mağazanın akıbetine nasıl yansıyacağına dair bir bilgi ise henüz bulunmuyor.

Markafoni'den yapılan açıklama şöyle:

9 YIL ÖNCE KURULDU 

Türkiye'nin önde gelen e-ticaret sitelerinden biri olan Markafoni (Vipindirim Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş.) Mart 2008'de kuruldu. 

 Giyim, aksesuar, kozmetik, ayakkabı, çanta ve dekorasyon başta olmak üzere pek çok kategoride ürün satan şirket Markafoni, 2014 yılında Naspers Grubu'nun sahibi olduğu Güney Afrikalı MIH Allegro BV bünyesine dahil oldu.

GÜNEY AFRİKALI NASPERS BÜNYESİNDEYDİ

Markafoni, 129 ülkede faaliyet gösteren, dünyanın en önemli medya ve e-ticaret markalarını bünyesinde bulunduran Naspers Grubu’nun çatısı altında bulunuyor.