BIST 10.224
DOLAR 32,31
EURO 34,82
ALTIN 2.386,45
HABER /  GÜNCEL

İzmir'deki namaz videosu başkanın yorumu çok tuhaf

İZMİR'de tramvay yolunda namaz kılan adamın görüntüsü şok yarattı. Karşıyaka'da bir kişi tramvay hattının kenarında namaz kılmaya başladı.Bir faciaya yol açabilecek olayı Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar skandal bir yorumla değerlendirdi.

Abone ol

İZMİR’in Karşıyaka ilçesinde yol kenarına park eden minibüs sürücüsü, tramvay hattının kenarında namaz kılmaya başladı. Bu sırada sefer yapan tramvay hat üzerinde durdu ve makinist namazın tamamlanmasını bekledi.

Görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, Karşıyaka Belediye Başkanı CHP’li Hüseyin Mutlu Akpınar da Twitter hesabından, "Makiniste teşekkürler" mesajını paylaştı.

Tramvay'ın duraması halinde bir facianın yaşanacağı tehlikeli olayı Başkan Akpınar'ın siyasi bir gönderme ile yorumlaması ise skandal olarak değerlendirildi. 

Büyük bir kazanın eşiğinden dönülen bu olay sonrası ise tramvay yolunda namaz kılan kişi ile ilgili herhangi işlem gerçekleştirilmedi. Yolcularında hayatını tehlikeye atabilecek bu olayın görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı.