BIST 10.046
DOLAR 32,46
EURO 34,75
ALTIN 2.418,56
HABER /  SPOR

Marcelinho Almanyaya mı dönüyor?

Alman gazeteleri, Trabzonspor'da oynayan Brezilyalı futbolcu Marcelinho'nun yeniden Bundesliga'ya döneceğini iddia etti.

Abone ol

Almanya'nın başkenti Berlin'de yayımlanan B.Z ve Berliner Kurier gazeteleri, daha önce Hertha BSC Berlin'de oynayan Marcelinho'nun bu kez VfL Wolfsburg takımına geleceğini ancak Berlin'de oturacağını yazdılar.

Gazete haberlerinde, Marcelinho'nun tren ile yaklaşık 1 saat içinde Berlin'den Wolfsburg'a gidebileceği ve Wolfsburg'a transfer olması durumunda bu sezon kış tatilinden sonra ilk maçını 27 Ocak'ta eski takımı Hertha BSC Berlin'e karşı oynayacağı belirtildi.

VfL Wolfsburg menajeri Klaus Fuchs, bu konuda yaptığı açıklamada, "Bu ismi ne yorumlayacağım ne de reddedeceğim. Bir oyun kurucu aradığımız doğru" diye konuştu.

Takımın Teknik Direktörü Klaus Augenthaler ise "Avrupa'da yoğun şekilde oyuncu aradık. Bizim forvetimizi canlandıracak ve Bundesliga'yı tanıyan bir oyuncuya ihtiyacımız var. Marcelinho gibi bir oyuncuyla daha esnek oluruz. Berlin'de zamanında Bundesliga'nın en iyi oyuncularından biriydi. Hafta ortasına kadar bir karar alınmasını bekliyorum" dedi.

Hertha BSC Berlin'den VfL Wolfsburg'a transfer olan Alexander Madlung da "Marcelinho bizim için en doğru oyuncu olur. Canlanmamıza yardımcı olabilir" diye konuştu.