BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,78
ALTIN 2.441,30
HABER /  POLİTİKA

Mansur Yavaş'la Mehmet Özhaseki arasındaki militan tartışması büyüyor

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki rakibi Mansur Yavaş’ın seçimi kazanması halinde 20 bin kişiyi belediyede işe alacağını bu kişilerin de "PKK ve DHKP-C militanı olacağını" öne sürdü. Yavaş ise bu iddiayı hemen cevapladı ve "Kirli siyasetten vazgeç, eline bulaşıyor" dedi.

Abone ol

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ile CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, arasındaki militan tartışması devam ediyor.

''Başımıza gelecek felaketleri bir düşünün''
AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Evren ilçesinde partisinin seçim merkezi açılışına katıldı ve yaptığı konuşmada “Mansur Yavaş seçimi kazanırsa 20 bin kişiyi işe alacak. Yarın bir gün PKK'lı, DHKP-C'li militanlar ‘Biz sana destek verdik, sen de bizi gör' diyecekler. Parklarda o militanlar olacak. Allah korusun, evine su parasını getiren tahsildarın militan olduğunu düşünün. Başımıza gelecek felaketleri bir düşünün” dedi.

“Kötü söz sahibine aittir”
Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ise, Özhaseki'nin bu sözlerini dün GİMAT'ta katıldığı toplantıda yanıtladı ve şöyle dedi: “Allah kimseye kendi videosunu yasaklatmayı nasip etmesin. Kendi konuştuğu videoyu kendi yasaklattı. Kötü söz sahibine aittir. Kirli siyasetten vazgeçmesini tekrar tekrar söylüyorum. Bu sözleri hep eline bulaşıyor, kendisine bulaşıyor. Benden böyle şeyler duymayacaksınız, ben üslubumu değiştirmeyeceğim”