BIST 9.931
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99
HABER /  DÜNYA

Mansur Yavaş CHP’lilerle tanıştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, CHP il örgütüyle bir araya geldi.<br/>CHP Ankara İl Başk...

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, CHP il örgütüyle bir araya geldi.
CHP Ankara İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek tanışma toplantısı yapan Yavaş, yaptığı konuşmada, “Bugün ilk defa tanışma fırsatı buldum. Çünkü seçim kampanyasını hep birlikte yürüteceğiz. Temel felsefe olarak genel seçimlerde iddia ettiğim gibi bir belediye başkanı vatandaşın tümünü kucaklamalıdır. Herkesin belediye başkanı olmalıdır, bu nedenle sadece CHP’nin değil tüm Ankara’nın belediye başkanı olacağımı herkesin belediye başkanı olacağımı vaat ediyorum. Başka türlü bir kenti yürütemezsin. Ankara bugün kendisine küsmüştür. Çünkü yok sayılmıştır alınan kararların hiç birine katılamamıştır. Oysaki yerel yönetimlerin temel şartı hep birlikte yönetmektir. Ankara’mızın layık olduğu yerde bulunmadığı kanaatindeyiz" dedi.

SÖZ VERDİ
Yavaş, öncelikle marka kent olması açısından çalışmalara başlayacaklarını belirterek şöyle konuştu:
"Kentteki bütün katmanların insanların problemleri neyse hepsini birlikte çözmeye çalışacağız. Ben seçimi alacağımıza söz veriyorum. Ankaralılara da şu sözü veriyorum, işçisinden memuruna, yoksulundan zenginine herkesin başkanı olacağıma yeni bir yönetim anlayışı getireceğime söz veriyorum.”
CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın da, “Ankara il örgütümüz seçim kampanyasına önem vermektedir. Büyük ve detaylı bir çalışma içerisindedir. Birkaç gün içinde büyük bir seçim koordinasyon merkezi açmış olacağız. Buradan 25 ilçemizle birlikte büyük bir seçim kampanyası örgütlemeye çalışıyoruz. Ankara il örgütünün seçimlere büyük bir hazırlık içerisinde olduğunu söylemek istiyorum” dedi.
(İHA)