BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 34,97
ALTIN 2.427,78
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Manisaspor'da taşlar yerine oturuyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Manisaspor'un kulüp başkanı Kenan Yaralı, ''Takımda taşlar yerine oturmaya başladı'' dedi.

Abone ol

Yaralı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde ilk 4 haftayı puansız kapattıktan sonra 4 maçta 3 galibiyet aldıklarını, takımın her geçen gün daha iyi bir seviyeye geldiğini söyledi.

Yükselişin devam edeceğini ifade eden Yaralı, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Takımda taşlar yerine oturmaya başladı. Teknik direktör değişikliğinin ardından yeni bir motivasyonla, transferlerimiz de takıma uyum sağladı. Yeni bir hava yakaladık. Hep aynı disiplin altında her maç final havasında oynuyoruz. İlk 4 maçta aldığımız mağlubiyetlerin ardından bunları telafi etmemiz gerekiyor. Süper Lig'de her takım birbirini yenebiliyor. Disiplinden kopmadan her maçımızı kazanmak için mücadele edeceğiz. Önümüzdeki süreçte galibiyetlere devam edip, üst sıralara yükseldikten sonra ligin ikinci devresinde kendimize bir hedef çizeceğiz.''

Yaralı, bu hafta Manisa'da oynayacakları Kasımpaşa maçında her zamanki gibi taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini belirterek, ''Kasımpaşa maçı çok önemli, bizim için 6 puanlık maç. Ligin alt sıralarına baktığımızda 9 puanlı takımların ardından 6 puanlı ekipler var. Kasımpaşa'nın geçen hafta aldığı 7-0'lık yenilgiyi ölçü olarak almamak lazım. İyi bir takım ve burada kaybedecekleri bir şey olmayacak. O yüzden çok dikkatli olarak sahadan 3 puanla ayrılmamız lazım'' dedi.

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın Galatasaray'a gideceğine ilişkin haberlerin ''yalan beyan'' olduğunu kaydeden Yaralı, ''Bizim Hikmet hocamızla uzun vadeli bir sözleşmemiz var. Bu tür haberlerin çıkması doğru bir şey değil. Yürüyen bir zincir var, bu zincirde takımın ona ihtiyacı var. Bu tür haberlerin çıkarılması hoş değil. Bu yönde atılacak her adım etik dışıdır. Zaten Federasyon da bu tür şeylere izin vermez. Yazılanlar, yalan haberden başka bir şey değil'' diye konuştu.