BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.397,65
HABER /  DÜNYA

Mancini’nin o sözlerine yalanlama geldi

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tur atlayacaklarına olan güveninin tam olduğunu belirtti.<br/>Mancin...

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tur atlayacaklarına olan güveninin tam olduğunu belirtti.
Mancini, UEFA’nın internet sitesine yaptığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın, bu sezon başarı yakalayacak potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, “UEFA Şampiyonlar Ligi hiçbir zaman kolay değildir. Zor bir grupta yer alıyoruz. Yine de aşama kaydediyoruz” dedi. Mancini, Galatasaray’ın son 16′ya kalma şansıyla ilgili şunları kaydetti:
“Şampiyonlar Ligi’nde tur atlayacağımız konusundaki güvenim devam ediyor. Takım olarak gelişmeye ihtiyacımız olsa da önümüzdeki Real Madrid maçında iyi bir sonuç alacağımızdan umutluyum. 10 Aralık’ta evimizde oynayacağımız Juventus maçında her şeyimizi ortaya koyacağız. Futbolda dedikleri gibi asla asla deme.”

"ONA SAYGIM BÜYÜK"
Fatih Terim hakkında da konuşan İtalyan çalıştırıcı, “Ona saygım büyük çünkü Avrupa’nın en iyi teknik direktörlerinden biri. Teknik direktörler, işlerinin hiçbir zaman garanti olmadığını bilir. Terim’e ve şu an Türkiye Milli Takımı ile yaptıklarına büyük saygı duyuyorum” ifadelerini kullandı.

O RÖPORTAJ YALANLANDI
Tuttosport gazetesinde dün yer alan röportajda, Mancini’nin, Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki rakiplerinden “Juventus’un bir üst tura çıkma şansının yüzde 80 olduğunu” söylediği ileri sürülmüştü. Galatasaray Kulübü’nden yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:
"Bugün bazı internet sitelerinde yer alan ve yabancı basının kaynak gösterilerek Teknik Direktörümüz Roberto Mancini’ye atfen “Juventus’un şansı yüzde 80” ifadesinin doğru olmadığını, Roberto Mancini’nin söz konusu röportajda kesinlikle bir yüzde belirtmeyip aksine kendi sahamızda, taraftarımızın desteğiyle maçı kazanmaya yakın tarafın Galatasaray olduğunu ifade ettiğinin bilinmesini isteriz."
(İHA)