BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mamak'da Ak Parti binasına saldırı

AK Parti`nin Ankara Mamak adayı Mesut Akgül`ün bir mahalledeki seçim bürosunun camları kimliği belirsiz kişiler tarafından kırıldı.

Abone ol

 Akgül, saldırıyı kınarken partilileri sağduyulu olmaya çağırdı.

Ankara`da seçim yarışında AK Parti`nin Mamak Şirintepe Mahallesi`ndeki seçim bürosuna saldıran kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin gece yarısı seçim bürosunun camlarını kırdığı, pankartlar ve afişleri yırtarak yerlere atttığı bildirildi. Şirintepe seçim bürosundan yapılan açıklamaya göre, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mesut Akgül ve AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Ercan Kınacı çirkin saldırıyı kınadı. AK Parti İlçe Başkanı Kınacı, `Meyve veren ağaç taşlanır. Seçim büromuzun çalışmalarını bu şekilde engelleyemezler. Her yer bizim seçim büromuz. Her yerde seçmenle buluşuruz, kucaklaşırız. Huzuru bozmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz.` dedi.

Herkesi sağduyuya çağıran Mamak adayı Mesut Akgül ise yerel seçimlerin dostluk ve kardeşlik havasında geçmesini istediklerini bildirdi. Akgül, her adayın amacının Mamak`a ve Mamaklı`ya hizmet olduğunun altını çizerek, `Bu bir demokratik yarıştır. Herkesin birbirine hoşgörüyle yaklaşmasını istiyoruz. Kimse birbirini kırsın, üzsün istemiyoruz. Mamaklı hemşehrilerimden tek isteğim bu. Seçim sonuçları ne olursa olsun önemli olan Mamak`ın, sevginin, barışın kardeşliğin kazanması` diye konuştu. Akgül, seçimlerin güzel bir ortamda, hoşgörü çerçevesinde geçmesi temennisini yineledi.