BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Bahçeliyi kızdıracak yemin

Böylesini ne gördünüz ne de duydunuz! MHP'nin belediye başkan adayı öyle bir hareket yaptı ki herkes şaştı!

Abone ol

MHP Iğdır Belediye Başkan adayı Ali Ekber Yeşil'e destek vermek için İstanbul'dan gelen Abdullah Çatlı'nın arkadaşı ve MHP'den 1995 yılında Iğdır Milletvekili adayı olan Mikail Göleli, önce nutuk attı, ardından da silaha yemin ettirdi! Bu tür hareketler için sık sık uyarı yapan Bahçeli'nin ne söyleyeceği ise merak konusu,

İstanbul'da triko üzerine imalat ve ihracat yapan evli ve dört çocuk babası MHP Iğdır Belediye Başkan adayı Ali Ekber Yeşil'e destek vermek için 28 Şubat günü uçakla Kars'a geldi. Kars'tan karayolu ile Iğdır'a geçen Göleli ve Ali Ekber Yeşil'i yaklaşık 500 kişi Yaycı Köyü girişinde karşıladı.

Uzun bir konvoyla kente giren Mikail Göleli, MHP İl Başkanlığı binasından Zübeyde Hanım Bulvarı'nda toplananlara hitap etti. Yaklaşık bin kişi, "Bozkurt Mikail", "Efsane Mikail" diye tezahüratları arasında konuşan ve 1996'te MHP'den Iğdır Milletvekili adayı olan Mikail Göleli, MHP İl Başkanı Cahit Erol, Belediye Başkan adayı Yeşil'le birlikte halka seslendi.

Mikail Göleli, sağ eliyle mikrofonu tutarken sol eliyle de "Çök" ve "Kalk" komutları vermeye başladı. Karşılamaya gelenlerin büyük bir bölümü aldığı komutlar üzerine üç kez oturup kalktı. "Hepiniz asker gibisiniz" diyen Göleli'ye toplananlar "Bozkurt Mikail", "Alparslan Türkeş'in askerleriyiz" diye solganla karşılık verdiler. Gösteri karşısında coşan Göleli, " Ay yıldızlı bayrağımı, gönderden kimse indiremez" diye bağırınca, katılanların gösterisi daha da büyüdü.

İşte o ilginç sözler;