BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Makamında avukat dövdü

Bingöl Belediye başkan yardımcısı, makamında avukat dövdü

Abone ol

Bingöl Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Bukan, Büyük Birlik Partisi (BBP) eski İl Başkanı Avukat Muammer Çolakoğlu'nu makamında tartaklayarak hastanelik etti.

Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti; Bingöl Belediyesi 1 Mayıs 2003 depreminden sonra belediyenin yan tarafında bulunan konteynırlarından birini TEMA Vakfı Bingöl Temsilciliğine tahsis etti. Birkaç gün önce belediye yetkilileri temsilciliğin eşyalarının bulunduğu konteynırı boşalttı. Eşyaların boşaltıldığını haber alan TEMA Vakfı Bingöl Temsilciliği 2. Başkanı ve aynı zamanda temsilcilik avukatı BBP Bingöl eski il başkanı Muammer Çolakoğlu, başkan yardımcısı Muhittin Bukan'ın makamına çıkarak bu konuyu tartıştıkları, tartışmanın ardından Bukan'ın, koltukta oturan Çolakoğlu'na yumruk ve tekme atarak tartakladığı ifade edildi. Olayı fark eden belediye personeli araya girerek, darp edilen Çolakoğlu'nu Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı bildirildi.

Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve yüzünde darp izleri olduğu belirtilen Çolakoğlu'nun sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. Çolakoğlu'nu darp eden Bukan'ın ise 2 saat gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

Bu tür olayları kınadıklarını ifade eden BBP Bingöl İl Başkanı Tahsin Bayram, şikâyetçi olup olmayacağı konusunun Çolakoğlu tarafından belirleneceğini, konuyla ilgili detaylı açıklamanın da yarın yapılacağını söyledi.